Новий SEAT Ateca вже в Україні!

20 листопада 2020
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий кросовер SEAT Ateca вже представлено в офіційній дилерській мережі SEAT в Україні. Оновлений автомобіль має характеристики компактного SUV, більш виразні елементи інтер'єру й екстер'єру, покращений рівень безпеки та комфорту, а також покращену ефективність. SEAT Ateca отримав новий дизайн та став ще більш надійним, ніж будь-коли раніше. Із цілою низкою вдосконалень автомобіль повністю відповідає всім сьогоднішнім вимогам.

Вперше з'явившись на ринку, SEAT Ateca відкрив новий вимір компактних кросоверів, як ідеальний варіант для міського життя - просторий, практичний та універсальний SUV із неповторним стилем. Дизайн цього автомобіля є втіленням його динамічного характеру.

Збільшена решітка радіатора та 100% full-LED оптика спереду та ззаду. Оновлений дизайн задньої частини із сріблястими акцентами та приховані вихлопні патрубки з чорним обрамленням надають привабливий, преміальний вигляд. Динамічні індикатори поворотів виглядають сучасно та прогресивно, зберігаючи впізнаваний дизайн Ateca.

Інтер'єр нового кросовера також було оновлено та вдосконалено ергономіку салону. Цифрова панель приладів із 10,25-дюймовим екраном від SEAT тепер розділена на три зони. Таким чином, можна бачити та контролювати все важливе зі свого місця. Незалежно від обраної комплектації водій та пасажири будуть почуватися комфортно під час подорожей на будь-які відстані.

Розроблений і створений у Барселоні, SEAT Ateca виробляється у Квасинах (Чехія). Він надав додаткового поштовху у розробці лінійки кросоверів - сегменту, що має важливе значення для подальшого успіху SEAT.

Також радимо вам подивитися детальний огляд SEAT Ateca 2020 від команди InfoCar.ua:

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО Интернешнл»

Обговорення новини

Горыныч  

29 тыс у.е. за эту машину - многовато.

+9-2ВІДПОВІСТИ  
BMB2110  

Горыныч, нормальная цена. Соответствует классу и уровню оснащения.

-7ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація