Нову Mazda6 частково показали на живих фото

Нову Mazda6 частково показали на живих фото

13 квітня 2024
0

Нещодавно китайські ЗМІ опублікували серію реальних світлин нової Mazda6. За попередніми даними, на ринок автомобіль вийде під назвою Mazda EZ-6. Наразі він відомий під кодовим значенням J90A.

Автомобіль побудують спільно з Changan Automobile на основі повністю електричної платформи китайського бренду. На ринку нову Mazda6 запропонують у двох версіях: звичайний електромобіль та Range Extended Electric Vehicle (REEV) або електромобіль із збільшеними запасом ходу.

Офіційна прем'єра Mazda EZ-6 очікується на Пекінському автосалоні 2024 року. Цього року він пройде з 25 квітня до 4 травня. Поки доводиться задовольнятися фотографіями закамуфльованого прототипу.

Передня частина електричного седана оформлена у фірмовій стилістиці Mazda. Велика решітка радіатора прикрашена підсвіченим логотипом, що вказує на належність до електричної когорти. Фари плескаті, а внутрішнє джерело світла, як і раніше, у формі «очі диявола». Задньою частиною кузова новинка більше нагадує фастбек. «Сімейні» задні ліхтарі з'єднані наскрізною світловою смугою.

Згідно з раніше озвученими планами, після запуску J90A з'явиться новий кросовер. Для нього вже приготували кодову назву J90K та J90K-REEV. На ринку він очікується 2025 року. А роком пізніше Mazda та Changan nобіцяють ще дві нові моделі. Не виключено, що продаватимуть їх лише в Китаї.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація