Новий Ford Mustang прокачали ще до старту продажів

Новий Ford Mustang прокачали ще до старту продажів

27 травня 2023
0

Американське ательє RTR Vehicles, офіційний заводський тюнер Ford, підготувало пакет доопрацювань для Mustang нового покоління. Він стане доступним як тільки модель 2024 року з'явиться у дилерів. А станеться це найближчими місяцями.

Пакет RTR Spec 2 сумісний з будь-якими Ford Mustang GT 2024 року. Коштує він від 12 495 доларів й передбачає цілу низку візуальних та механічних змін, які позначаться на зовнішності та керованості автомобіля.

Зокрема, Ford Mustang RTR Spec 2 відрізняється новою решіткою радіатора зі збільшеною пропускною здатністю та світлодіодним підсвічуванням бічних отворів. Також передбачені більш розвинений передній спліттер, капот із вентиляційними отворами та спойлер на кришку багажника. У комплекті - 20,0-дюймові колісні диски RTR Aero 5 з шинами Nitto NT555 G2. Кузов автомобіля прикрасять особливою графікою та значками RTR.

У салоні - фірмова ручка перемикання коробки передач, килимки для підлоги та вініловий декор. Також кожен автомобіль отримає пам'ятну табличку з порядковим номером у серії та автографом засновника ательє, відомого дріфт-гонщика Вона Гіттіна-молодшого.

Технічно тюнінгований Ford Mustang RTR Spec 2 відрізняється від стокового автомобіля заниженою підвіскою RTR Tactical Performance з регульованими амортизаторами та передніми й задніми стабілізаторами.

Також тюнер підготував більш дешевий пакет RTR Spec 1, але інформації про нього наразі немає. Не виключено, що новий Mustang отримає програми Spec 3 та Spec 5, які передбачають модернізацію двигуна та більш агресивний кузовний обвіс. Вони були доступні для моделі 2023 року й збільшували потужність 5,0-літрового двигуна V8 до 750 к.с.

Ford Mustang GT 2024 також укомплектований фірмовим мотором V8 5.0, віддача якого уже з конвеєра збільшена до 480 к.с. та 563 Нм крутного моменту. З додатковою активною вихлопною системою агрегат генерує 486 к.с. та 567Нм.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація