Новий MG ZS 2024 помітили під час тестів

Новий MG ZS 2024 помітили під час тестів

01 травня 2024
0

В Австралії сфотографували новий MG ZS другого покоління. Компактний кросовер проходить випробування і дебютує наприкінці цього року. Про це повідомляє сайт The Drive.

Кросовер MG ZS 2024 обклеїли камуфляжною плівкою, проте окремі деталі його дизайну можна розгледіти. Авто дуже схоже на новий MG3, який презентували недавно. У нього рельєфні боковини, широкий повітрезабірник у бампері, виражений «ніс» та розкосі фари. Видно, що автомобіль трохи більший за попередника.

На фото салону видно цифровий щиток приладів, великий тачскрін та високу центральну консоль. Кермо знайоме по MG4. Також у кросовера нова мультимедійна система та встановлені камери кругового огляду з 3D-графікою, як в MG Marvel R.

На фото потрапив гібрид MG ZS. Він повинен отримати економічну 192-сильну установку від MG3 з 1,5-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Звісно ж, залишиться в лінійці і електромобіль MG ZS EV: він стане потужнішим, а його запас ходу зросте. А от чисто бензинова версія наразі під питанням.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація