Новий надпотужний електромобіль Tesla Model 3 Ludicrous показали незадовго до презентації

Новий надпотужний електромобіль Tesla Model 3 Ludicrous показали незадовго до презентації

02 квітня 2024
0

У лінійці оновленої Tesla Model 3 2024 невдовзі з'явиться потужна версія. Її презентація відбудеться вже найближчим часом, але спортивний седан уже помітили в Каліфорнії поблизу Малібу. Фото та відео з ним публікують у соцмережах.

Топовий електромобіль Tesla Model 3 перейменують: він називатиметься не Performance, як раніше, а Ludicrous. На світлинах видно, що він відрізняється від стандартного седана агресивнішими бамперами, заднім спойлером та особливими колісними дисками.

Салон Tesla Model 3 Ludicrous на фото й відео не показали, однак можна розгледіти спортивні передні сидіння всередині. Очікується, що спортивній моделі запропонують особливі варіанти внутрішнього оздоблення.

Також з'явилася інформація, що електромобіль Tesla Model 3 Ludicrous буде значно потужнішим за попередника Performance. Віддачу його двомоторної силової установки збільшать приблизно до 600-620 к.с. Це дозволить розганятися до 100 км/год за 2,9 с.

Батарея залишиться без змін (на 82 кВт.год), проте за рахунок покращеної аеродинаміки запас ходу трохи збільшиться й перевищить 520 км.

Крім того, нова Tesla Model 3 Ludicrous отримає адаптивні амортизатори та набір різноманітних режимів їзди.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація