Офіційний дилерський центр Mazda на Кільцевій «ВіДі-Скай» відзначає свій День Народження! 6 років разом!

21 вересня 2016
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

22 вересня 2016 р. найбільший офіційний дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай» відзначає своє 6-річчя із цієї нагоди дарує поціновувачам бренду Mazda приємні сюрпризи і привабливі подарунки.

Яскраві, елегантні, високотехнологічні автомобілі Mazda сміливо завойовують серця українських покупців, про що свідчать високі результати продажів. За 8 місяців 2016 року частка бренду Mazda склала 4,47% українського авторинку. При цьому значну роль в популяризації бренду належить офіційному автоцентру Mazda «ВіДі-Скай», який ось уже 6 років дарує поціновувачам японського якості задоволення від покупки і обслуговування стильних автомобілів Mazda.

Офіційний дилерський центр Mazda на Кільцевій став ще на один рік старше та солідніше, що дозволило встановити нові рекорди і досягнення. Офіційний автоцентр «ВіДі-Скай» пишається тим, що за 8 місяців 2016 року щасливими володарями нових автомобілів Mazda стали 262 клієнта, більше 3000 автовласників обслуговуються на авторизованій станції Mazda на Кільцевій і близько 40 тис. позицій запчастин було реалізовано для турботи про автомобілі Mazda. У автоцентру «ВіДі-Скай» більше 3000 шанувальників сторінки в Facebook, і він один з перших офіційних дилерів, який розпочав естафету концептуальних змін зовнішнього і внутрішнього дизайну автосалону.

На честь свого дня народження офіційний автоцентр Mazda «ВіДі-Скай» на Кільцевій дарує безліч сюрпризів і подарунків. Кожен клієнт, при купівлі автомобіля Mazda в «ВіДі-Скай» в період з 10 по 30 вересня має можливість взяти участь у розіграші комплекту аксесуарів на свій автомобіль для активно відпочинку*. Детальні умови і дату розіграшу уточнюйте за тел. +38 (044) 591-88-88. Також, клієнти офіційного сервісу Mazda «ВіДі-Скай» в період з 22 по 30 вересня 2016 року зможуть пройти діагностику свого Mazda абсолютно безкоштовно** і отримати додаткові бонуси на особисту карту Лояльності АвтоСіті. Звичайно ж, офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» не забув порадувати шанувальників бренду в мережі Facebook. Отримати стильні, брендовані аксесуари можна взявши участь в Конкурсі на офіційній сторінці компанії в Facebook - Mazda ВіДі Скай.

Приїжджайте і приємно проведіть час з офіційним дилером Mazda «ВіДі-Скай» на Кільцевій! 6 років разом!

* Склад комплекту: кріплення, поперечки для велосипедів або сноуборду. Склад комплекту може бути змінений на розсуд ТОВ «ВіДі-Скай».

** Надання послуги за 1, 20 грн. з ПДВ у ТОВ «ВіДі-Скай».

«ВіДі-Скай» «ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ВіДі-Скай

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація