Офіційному дилеру Mazda «Віді-Скай» - 5 років!

24 вересня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

22 вересня 2010 року на території Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті» за адресою вул. Велика Кільцева, 60а гостинно відчинив свої двері офіційний дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай», і вже впродовж 5-ти років надає своїм клієнтам високу якість послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів японського бренду.

Бренд Mazda — один з тих, що найбільш динамічно розвиваються на українському ринку, про що свідчать результати продажів. За 8 місяців 2015 року частка Mazda на авторинку України перевищила 4,8% і продовжує стабільно зростати. При цьому значну роль у популяризації бренду належить автоцентру «ВіДі-Скай»: за 5 років своєї роботи на ринку було продано більше 1460 нових автомобілів Маzda, надано сервісних послуг та робіт понад 5000 автомобілів, і реалізовано близько 2500 тис. позицій запчастин. За результатами 2014 року дилерський центр «ВіДі-Скай» був визнаний кращим дилером бренду Mazda в Україні за критеріями рівня продажів, післяпродажного обслуговування, рівня задоволеності клієнтів і відповідності стандартам бренда Mazda. Офіційний дилер «ВіДі-Скай» продовжує зберігати позиції лідера: за 2015 рік реалізовано більш ніж 270 автомобілів, і на даний момент «ВіДі-Скай» займає 18,9% частки авторинку по Україні та 45,2% в Київському регіону.

Головна запорука довіри клієнтів — високий рівень якості послуг, що надаються і особливий підхід до кожного відвідувача.

«Турбота, комфорт, безпека та задоволення кожного клієнта — наша основна мета від початку заснування дилерського центру і до тепер. Адже головне правило, яким керується в роботі кожен співробітник „ВіДі-Скай“ — „клієнт одного разу — клієнт назавжди“. Команда „ВіДі-Скай“ і в майбутньому докладатиме максимум зусиль, щоб у цінителів бренда Mazda залишалися тільки позитивні емоції та враження від відвідування та обслуговування нашого центру», — зазначив Павло Вікторович, комерційний директор автоцентру «ВіДі-Скай».

«ВіДі-Скай» — це один з найбільших та найсучасніших офіційних дилерських центрів Mazda, що відповідає концепції 3S (sales, service, spares) і об’єднує на одній території продаж автомобілів, сервіс і склад запчастин.

Шоу-рум автоцентра Mazda «ВіДі-Скай» займає площу 580 кв.м., завдяки чому в салоні представлений весь модельний ряд бренду: Mazda3 в комплектації седан та хетчбек, Mazda6, Mazda СХ-5 з бензиновим та дизельним двигуном. Нагадуємо, що саме зараз в автосалоні діють спеціальні ціни на автомобілі Mazda. Вартість яких стартує від 431 000 грн*.

Автоцентр Mazda «ВіДі-Скай» на Кільцевій відповідає усім стандартам, що встановленні японським виробником. Досвідчені співробітники автосалону допоможуть підібрати автомобіль, нададуть професійну консультацію, допоможуть визначити оптимальні кредитні або лізингові умови та обрати найбільш лояльну програму страхування.

Для зручності клієнтів, перед автосалоном є зручна парковка. Скоротати час в очікуванні оформлення автомобіля клієнти «ВіДі-Скай» можуть в затишній клієнтській зоні. Для більш комфортного проведення часу тут працює безкоштовний wi-fi, можна посмакувати чашечкою кави або чаю, а найменші автомобілісти можуть весело провести час у дитячому куточку.

Дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай» пишається своїм тестовим автопарком — чотири яскраві автомобіля, красуються перед салоном, серед яких: оновленні Mazda6 та Mazda СХ-5 з бензиновим та дизельним двигуном, а також стильна Mazda3. Записатися на тест-драйв будь-якої моделі можна на сайті «ВіДі-Скай» або за тел. (044) 591-88-88

І це ще не все. Який День Народження без подарунків?

Дилерський центр Mazda «ВіДі-Скай» запрошує відсвяткувати своє 5-річчя разом. Кожен клієнт, при купівлі автомобіля Mazda в період з 22 до 30 вересня 2015р. має можливість отримати додаткову знижку** від офіційного дилера Mazda «ВіДі-Скай».

На території автоцентру розташований авторизований сервісний центр з сучасним обладнанням, що дозволяє проводити повний комплекс робіт з ремонту та обслуговування автомобілів Mazda. 6 постів дозволяють обслуговувати до 20 автомобілів на день. Крім того, тут є можливість придбати оригінальні запчастини та автоаксесуари для свого автомобіля.

На честь Дня Народження автосервіс Mazda «ВіДі-Скай» також підготував для своїх клієнтів приємні подарунки. Усі клієнти, які відвідають сервісний центр до кінця вересня 2015 року отримають гарантовані подарунки.

Дилерський центр «ВіДі-Скай» готовий приймати вітання шанувальників бренда Mazda і чекає на Вас за адресою: Київс. обл., с.Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60А, тел. (044) 591-88-88

* ціна вказана на автомобіль Маzda3 SKYACTIV SDN 1.6L MT Drive 2 і діє з 28.07.2015р.

** розмір знижки можна дізнатися у консультантів дилерського центру «ВіДі-Скай». Источник: http://mazda-vidi.com.ua/about_us/news_specials/226608/

«ВіДі-Скай» «ВіДі-Скай»

Офіційний дилер Mazda «ВіДі-Скай» - єдиний у Києві концептуальний 3-S комплекс у складі Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева», що надає повний комплекс основних і супутніх послуг в одному місці.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація