Оголошені ціни на новий PEUGEOT 208: компактний автомобіль з величезним почуттям стилю

Оголошені ціни на новий PEUGEOT 208: компактний автомобіль з величезним почуттям стилю

15 березня 2021
7
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд PEUGEOT оголошує про всеукраїнський старт продажів нового покоління моделі 208: стильного, компактного, сучасного хетчбека. Новинка PEUGEOT 208 в Україні спочатку буде запропонована з двома моторами і в двох комплектаціях на вибір покупців. Офіційні дилери PEUGEOT вже приймають замовлення.

Новий PEUGEOT 208 – це компактний хетчбек, який вмістив в собі максимум стилю і технологій. Будучи однією з ключових моделей Бренда в легковий модельній лінійці, Новий PEUGEOT 208 розроблений так, щоб задовольнити різні запити максимально-широкого кола покупців. І ось чому…

Новий хетчбек PEUGEOT 208: для всіх і для кожного!

Новий PEUGEOT 208 по-справжньому компактний – довжина всього 4,055 м – що обіцяє легкість маневрів на тісних вулицях великого міста. У той же час, універсальний 5-дверний кузов типу «хетчбек» дозволяє без проблем розмістити в салоні компанію друзів або сім'ю з дітьми, а 2,54-метрова колісна база гарантує достатній простір. До слова – помістяться речі всіх пасажирів: адже обсяг багажника становить 265 літрів і може бути збільшений до 960 літрів при складених спинках заднього ряду сидінь..

Використання сучасної платформи СМР гарантує для новинки відмінну керованість, хороший комфорт, поліпшення безпеки, зниження витрати палива. А новий стиль лише підкреслює те, наскільки автомобіль став більш сучасним і технологічним. Наприклад, передня частина виділяється світлодіодними фарами Eco LED з денними ходовими вогнями у вигляді «іклів»: примітна деталь найсучасніших автомобілів PEUGEOT, яка вперше з'явилася на флагманської моделі 508. Задня частина з тонованою смугою і ефектними 3-секційними ліхтарями нагадує про SUV- кросовери Бренду: 2008, 3008, 5008. Нарешті, профіль боковин і плавні кола вікон наводять асоціації з моделлю PEUGEOT 308, яка розташована на клас вище. І, до речі, модель PEUGEOT 308 в 2014-му році повернула Бренду титул «Автомобіль року в Європі». За минулі декілька років Бренд неодноразово завойовував цю почесну нагороду. Причому свіжий титул «Автомобіль року в Європі 2020» - якраз на рахунку Нового PEUGEOT 208.

Таким чином, можна констатувати факт: Новий PEUGEOT 208 - це компактний автомобіль, але з величезним почуттям стилю! І почавши своє знайомство з вражаючою зовнішності Нового PEUGEOT 208, будьте впевнені: він вас здивує і всередині!

Інноваційний салон, сучасне оснащення, передові мотори

Спочатку уваги заслуговує інтер'єр новинки, виконаний відповідно до фірмової концепції Peugeot i-Cockpit: компактне спортивне кермо, високо підняті прилади - і кардинально нові враження від управління автомобілем! Залежно від комплектації, Новий PEUGEOT 208 може запропонувати навіть більш прогресивний інтер'єр Peugeot i-Cockpit 3D. Унікальна цифрова панель приладів формує об'ємне кольорове зображення - красиво і зручно!

Однак на цьому інновації в салоні Нового PEUGEOT 208 не закінчуються. Адже встановлений сенсорний 7-дюймовий дисплей може порадувати не тільки контрастною картинкою, але також підтримкою технологій Apple CarPlay і Android Auto. До речі, опціонально доступний і широкоформатний 10-дюймовий дисплей. Крім того, усередині центральної консолі знайшлося місце під бездротову зарядку для смартфонів: Новий PEUGEOT 208 вміє поєднувати стиль і практичність.

Нарешті, передові рішення ховаються і під капотом новинки. Йдеться про турбо-мотор 1.2 PureTech 130, який розвиває вражаючу потужність і крутний момент - 130 к.с. і 230 Нм відповідно. Працюючи в парі з 6-ст. АКПП серії ЕАТ6, даний двигун забезпечують автомобілю відмінні динамічні якості: розгін 0-100 км/год за 9,6 секунди і 208 км/год максимальної швидкості. При цьому двигун споживає лише 6,3 л палива на 100 км (в змішаному циклі).

Для клієнтів, у яких в пріоритеті максимальна економічність, Новий PEUGEOT 208 пропонує атмосферний мотор 1.2 PureTech. При потужності 75 к.с. і моменті, крутному моменті 107 Нм, цей двигун в парі з 5-ст. МКПП гарантує достатню динаміку при невеликій витраті палива: всього 5,8 л на 100 км (в змішаному циклі).

Дві комплектації і широкий вибір опцій для новинки

Новий PEUGEOT 208 пропонується українським покупцям в двох версіях: ACTIVE Pack або ALLURE Pack. Також опціонально доступне різне оснащення і кольори кузова.

Комплектація ACTIVE Pack з самого початку гарантує комфорт і безпеку в дорозі: системи ABS і ESP, круїз-контроль, шість подушок безпеки, електричний підсилювач керма, кондиціонер, датчики паркування ззаду, фари Eco LED, склопідйомники з електроприводом, підігрів передніх сидінь, кольоровий 7-дюймовий сенсорний дисплей, салон Peugeot i-Cockpit легкосплавні колісні диски TAKSIM. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 75 МКПП-5 ACTIVE Pack– від 475 400 грн. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 130 АКПП-6 ACTIVE Pack– від 570 100 грн.

Наступна комплектація ALLURE Pack додає: клімат-контроль, безключовий доступ і запуск двигуна Keyless Access, камеру заднього виду, бездротову зарядку смартфонів, салон Peugeot i-Cockpit 3D, тоноване скло ззаду, тд. Ціна PEUGEOT 208 PureTech 130 АКПП-6 ALLURE Pack– від 619 100 грн.

У якість опції, для Нового PEUEGOT 208 є: 10-дюймовий широкоформатний сенсорний дисплей, штатна навігаційна система, обігрів нижньої частини лобового скла (для ACTIVE Pack), різні кольори кузова типу «металік» або «перламутр», тд.

Зацікавилися Новим PEUGEOT 208? Тоді заходьте в шоу-рум моделі на офіційному сайті PEUGEOT, дізнавайтеся більше про новинку, звертайтеся до дилерів Бренду і замовляйте автомобіль - щоб отримати новинку в числі перших українських покупців!

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
3xcool  

Опель Корса цікавіше. Там такий самий двигун працює разом з 8-ступеневою АКП і салон біль збалансований.

+2-3ВІДПОВІСТИ  
FreezerUa  

3xcool, Зате красивий, собака)) Я б собі такий взяв.

+9-1ВІДПОВІСТИ  
Дмитрий Кононенко  

При всей моей любви к пежо в таких комплектациях и при такой цене он будет аутсайдером Stelantis на рынке украины. Хотябы как опцию под заказ оставили все навороты которые есть в корсе.

+4ВІДПОВІСТИ  
Dim_ON  

Хетч B-класу 75 кс. за 500 К? Оригінально:-)))))))) Успіхів

+7ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

Ну нафиг!

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Менехери котрі замовляють комплектації- ви довб****би. Де дизель на 100 кс?

ВІДПОВІСТИ  
Zanotti  

Пьюр Теч от 619000грн????

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація