Компанія Karcher випустила мінімийку до Чемпіонату Європи УЄФА

25 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Спеціально до Чемпіонату Європи з футболу, що розпочався 11 червня, компанія Karcher випустила лімітовану версію мінімийки K5 – Football Edition. Аби після швидкого і ефективного прибирання кожен міг трохи розважитися, до комплектації апарату входить яскраво-жовтий футбольний м’яч.

Вже багато років мінімийка К5 є бестселером на ринку України. Апарат пройшов перевірку часом, а тому компанія Керхер впевнено надає на неї гарантію 5 років. Призначена для подолання повсякденних забруднень, мінімийка K5 – це оптимальний вибір для відновлення чистоти парканів, доріжок та фасадів, вже не кажучи про авто, що сяятиме як нове.

Потужний тиск у 150 бар та продуктивність 500 л\г дає змогу мінімийці впоратись із будь-якими побутовими забрудненнями легко та ефективно.

Оздоблений двигуном водяного охолодження, апарат забезпечує максимальну результативність та тривалу роботу при мінімальних витратах енергії. Плюс має дуже великий моторесурс і не потребує втручання на весь термін використання.

Пістолет, який йде у комплекті мінімийки, приєднується до апарату за допомогою системи швидкого підключення Quick Connect – для підключення/відключення пістолету достатньо натиснути одну кнопку. Також до комплектації входить 10-метровий шланг високого тиску, з яким можна мити фасади чи авто, не пересуваючи мийку. Трубка Vario Power забезпечує плавне регулювання тиску струменя води і дає змогу ефективно очистити навіть важкодоступні ділянки об’єкта.

Для усунення стіийких забруднень мінімийка K5 оздоблена роторним соплом, яке посилює ударний тиск на 30%. А система забору хімії Plug'n'Clean дозволяє одним рухом замінити миючий засіб. Комплектацію пристрою, до речі, доповнює універсальний засіб для чищення P&C.

При цьому апарат має компактні габарити, тож його зручно перевозити навіть у невеликому багажнику автомобіля – разом із футбольним м'ячем.

Придбати найвідомішу модель серед мінімийок у лімітованій серії K5 Football Edition можна за акційною ціною 9 999 грн на офіційному сайті Karcher Україна, у найближчому Керхер Центрі або в мережі монобрендових офіційних магазинів німецького виробника.

Детальніше про мінімийку K5 Football Edition: https://www.kaercher.com/ua-uk/home-garden/minimiiki/k-5-football-edition-11806800.html

Джерело: Karcher

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація