Отмена регистрации дизельгейтных VW Golf в Украине: опубликована реакция импортера

Отмена регистрации дизельгейтных VW Golf в Украине: опубликована реакция импортера

20 липня 2018
2

ТОВ "Порше Україна" повідомляє про можливі шахрайські дії, направлені проти власників автомобілів Golf Sportwagen (Variant) у зв'язку з виявленими невідповідностями у сертифікатах. Зокрема, мають місце дзвінки, під час яких власникам повідомляють про скасування державної реєстрації автомобілів і, на цій підставі, вимагають від власників передати їм автомобіль.

Зазначаємо, що ТОВ "Порше Україна" знаходиться у процесі офіційної комунікації з відповідними державними установами і наразі у нас відсутня офіційна інформація про скасування реєстрації автомобілів Golf Sportwagen (Variant) в Україні. При надходжені до Вас від невідомих осіб інформації щодо можливого скасування реєстрації Вашого автомобіля, наполегливо просимо Вас повідомити про це Головний сервісний центр МВС за телефоном 0442901988 або на електронну адресу info@hsc.gov.ua, та повідомити ТОВ "Порше Україна" про це за телефоном 0444929727 або на електронну адресу poua@porscheukraine.com.ua

На даний момент, ми інтенсивно працюємо над пошуком сприятливого для клієнтів рішення. Як тільки у нас буде інформація щодо подальшого плану дій, ми в найкоротші строки повідомимо про це.

Оновлення статусу Порше Україна щодо автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant).

Станом на 19.07.2018

24 травня компанія Порше Україна повідомила про виявлення можливих невідповідностей в процесі отримання сертифікату для автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant) у кількості 2800 одиниць. Це автомобілі мексиканського виробництва, які були імпортовані в Україну компанією Порше Україна, починаючи з вересня 2017 року. Немає жодних ознак того, що зазначена вище ситуація стосується будь-яких інших автомобілів марки Volkswagen або інших автомобільних брендів, що входять до складу концерну Volkswagen Group. Щодо автомобілів Golf Sportwagen (Variant) триває всестороння перевірка можливих невідповідностей в процесі отримання сертифікату. Наразі така перевірка ще не завершена.

В даний момент продовжується офіційна комунікація з компетентними державними установами, всі учасники якої мають намір прийти до одностайного, юридично обґрунтованого та сприятливого для клієнтів рішення. При цьому, основною нашою метою є прийняття рішення без будь-яких негативних наслідків для клієнтів, для чого Порше Україна докладає значних зусиль. Важливо зазначити, що автомобілі Golf Sportwagen (Variant) є технічно безпечними та можуть надалі повноцінно експлуатуватися на дорогах. Можливе вилучення автомобілів з обігу є малоймовірним.

Ми працюємо над сертифікацією зазначених автомобілів. В даний час ми деталізуємо та систематизуємо сам процес і вже було успішно проведено кілька початкових етапів. Наступним кроком буде розгляд можливості повторної реєстрації вказаних автомобілів. Ми впевнені, що, з моменту узгодження всіх деталей, нам знадобиться декілька місяців для повної реалізації вказаного процесу для всіх автомобілів Golf Sportwagen (Variant). Буде розроблено таку процедуру, завдяки якій, за участі представників нашої дилерської мережі, буде гарантована швидка реалізація рішення. Ми будемо супроводжувати власників цих автомобілів і маємо намір покрити пов'язані з цим витрати та забезпечити компенсацію за створені незручності.

Порше Україна надзвичайно шкодує про незручності, яких довелося зазнати власникам та клієнтам вказаних автомобілів, та намагається якнайшвидше досягти сприятливого рішення.

Обговорення новини

flusspferdchen  

Оце обісрались так обсірались. Лишається ще дізнатись хто так оперативно просік фішку з сертифікатом і спробував урвати тачки?

+7ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

"На даний момент, ми інтенсивно працюємо над пошуком сприятливого для КЛІЄНТІВ рішення..." ))) Срати на тих клієнтів з висоти пташиного польоту тому "Порше Україна", так само як і клієнта взагалі не повинно хвилювати, як вирішиться питання, адже в разі негативного рішення клієнт має отримати повну компенсацію витрат.

+5-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація