Перемога дорогою ціною! Підсумки чемпіонату з міні-футболу за кубок Toyota & Lexus 2016!

14 червня 2016
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

11 червня 2016 року за ініціативою дилерських центрів Тойота ВіДі Автострада і Лексус Київ Захід, що входять до складу ВіДі АвтоСіті, був організований і проведений товариський чемпіонат з міні-футболу за кубок Toyota & Lexus 2016!

У турнірі взяли участь шість команд, які представляли дилерські центри Тойота ВіДі Автострада і Лексус Київ Захід. Весь ігровий час на футбольному полі розгорялися неабиякі пристрасті. Команди відчайдушно боролися за лідерство і регулярно зривали оплески глядачів. Поруч з майданчиком, де забивалися голи і пробивалися пенальті, розгорнулися сімейні спортивні конкурси, в яких брали участь діти та їх батьки. Переможці та учасники конкурсу отримували сувеніри від організаторів і насолоджувалися спортивним святом.

В ході турніру визначилися дві команди фіналістів - команди Toyota і Lexus, які повинні будуть битися між собою за Кубок. Отже, ведучий оголошує початок фінального поєдинку між командами, звучить сигнальний свисток арбітра - і починається сильна злива, яка ставить під загрозу подальше проведення спортивного свята. Але, незважаючи на складні погодні умови, жоден гравець з команди Toyota і команди Lexus не пішов з поля. «Матч відбудеться за будь-якої погоди!» - В унісон прокричали наші футболісти і продовжили фінальний поєдинок під зливою, яка буквально накривала стіною води. У цій непростій грі перемогу здобула команда Lexus з рахунком 3:1, обігравши своїх суперників з команди Toyota.

«Перемога дорогою ціною!» - Так оцінив перемогу команди-фіналіста Лексус Київ Захід над командою Тойота ВіДі Автострада директор дилерського центру Лексус Київ Захід Микола Пацьора. Під час вручення Кубка команді-переможцю він подякував усім учасникам змагань і гостям, а також зазначив, що подібні змагання сприяють згуртуванню колективу, заряджають колосальної енергетикою, емоціями, показують командну роботу і об'єднують.

Командам Тойота ВіДі Автострада, які зайняли почесні II і III місця, були вручені срібні та бронзові медалі, а також пам'ятні подарунки. Директор дилерського центру Тойота ВіДі Автострада Максим Яворський підбив підсумки спортивного свята, звернувшись до гостей зі словами подяки. «Хочу подякувати всім, хто брав участь в турнірі: і гравцям, і вболівальникам! - Зазначив він. - Упевнений, що всі присутні зарядилися позитивними емоціями!».

Обговорення новини

Щирий  

а статтю в нашу районку написав юнкор Петрик Нечитайленко... Ей бо, как выдержка из 1972 года.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація