Пілоти «Формули-1» випробували у дрифті на бездоріжжі електромобіль Ford Mustang Mach-E

Пілоти «Формули-1» випробували у дрифті на бездоріжжі електромобіль Ford Mustang Mach-E

16 квітня 2024
0

Пілоти «Формули-1» Макс Ферстаппен і Серхіо Перес знають, що автомобілі з двигуном Ford можуть їздити дуже швидко. Американський виробник запросив двох пілотів покататися на спортивних електричних кросоверах американською пустелею.

Компанія Red Bull відома тим, що не боїться експериментувати та стоїть за деякими з найбільш екстремальних автомобільних подвигів і епічних гоночних досягнень, і однією з найпрестижніших гілок автоспорту Red Bull є його команда «Формули-1», пілотами якої є Макс Ферстаппен і Серхіо Перес. Судячи з нового відео, гонщики вирішили піти подалі від траси аби відпочити, та сісти за кермо нового Ford Mustang Mach-E Rally.

Офіційно співпраця Ford та Red Bull почнеться не раніше 2026 року, але, звичайно, Red Bull Racing і Ford спільно працюють над силовим агрегатом для австрійської команди «Формули-1».

Здіймаючи пил і дрейфуючи на поворотах, Ford Mustang Mach-E Rally довів пілотам «Формули-1», що новий американський електромобіль здатен дарувати задоволення від водіння пустелею. Можна бути впевненим, що Макс Ферстаппен і Серхіо Перес обов'язково повернуться на траси «Формули-1» з посмішками на обличчях після участі у зйомках відео, яке зафіксувало їхній досвід за кермом Mach-E Rally у фірмовому стилі Red Bull.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація