Покраска одного элемента кузова по цене от 1700 грн.

24 березня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

«Автоцентр на Кільцевій» запроваджує серію Антикризових пропозицій, першою з яких є можливість за доступною та конкурентною вартістю провести малярно-відновлювальні роботи на Вашому автомобілі.

Ми пропонуємо: ФАРБУАВАННЯ одного елементу кузову за ціною від 1700 грн.

Наголошуємо на тому, що доступний для клієнта підхід до ціноутворення послуг у нашому ЦЕНТРІ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОГО РЕМОНТУ не суперечить збереженню якості виконуваних нами робіт.

«Автоцентр на Кільцевій» виконує роботи від локального ремонту невеликих вм'ятин до повного ремонту автомобілів будь яких марок та всіх типів складності!

Наша ділянка рихтувально-малярних робіт це:

  • Сертифіковані майстри високого класу з великим досвідом роботи.
  • 3 пости кузовних робіт;
  • 4 пости малярно-підготовчих робіт;
  • Пост комп'ютерного підбору фарби;
  • Фарбувально-сушильна камера;
  • Гарантія до 12 місяців.

Кузовний ремонт: відновлення геометрії кузова автомобілів, здійснення кузовних робіт різного ступеня складності, виконання зварювальних робіт, рихтування кузовних елементів за допомогою обладнання «Walder»

Комп'ютерний підбір фарб: можливість підбору фарби, колір якої повністю відповідає заводський за допомогою спеціально обладнаної лабораторії, і фарби виробництва фірми «Glasurit» (Німеччина)

Фарбування автомобілів: забезпечення високої якості фарбувальних робіт за допомогою сучасних технологій фарбування в спеціальній фарбувально-сушильній камері Blowtherm (Італія)

Полірування кузова автомобіля: зміна яскравості, насиченості кольору і блиску лакофарбового покриття елементів кузову або повне полірування кузова.

За бажанням клієнта можливий виїзд на місце поломки автомобіля клієнта, для організації його транспортування евакуатором на наш сервіс!

Звернувшись до нас, на СТО «Автоцентра на Кільцевій», Ви гарантовано, своєчасно і якісно отримаєте повний сервіс обслуговування за реальну ціну!!!

Chevrolet ООО "Автоцентр на Кольцевой" Chevrolet ООО "Автоцентр на Кольцевой"

Автоцентр на Кольцевой является официальным дилером автомобилей Opel и Chevrolet компании Дженерал Авто Груп, на автомобильном рынке успешно функционирует уже больше 22 лет.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація