Porsche 911 із розширеним кузовом виставили на продаж у США

Porsche 911 із розширеним кузовом виставили на продаж у США

07 квітня 2024
0

У США на продаж виставили Porsche 911 Carrera 4 з боді-кітом RWB. Розширенний кузов рідкісного кольору Lido Gold тут поєднується з підвіскою на гоночних компонентах, ретроколесами, оздобленим шкірою та алькантарою салоном, а також двигуном 3.6 у парі з механічною коробкою передач. Привід у такого «Порше» повний. Остання ставка - 150 тисяч доларів.

Porsche 911 Carrera 4 з боді-кітом від відомого Акіри Накаї, засновника ательє Rauh-Welt Begriff (RWB) продають вже не вперше. Обвіси Накаї-сан встановлює самостійно, тому що йому подобається сам процес.

На цьому купе 1991 року можна, наприклад, побачити передній бампер у стилі RSR, IROC-подібне заднє антикрило і екстремально розширені в найкращих традиціях RWB крила.

До того ж на машині стоять поліровані колеса Rotiform з вінтажним дизайном і чіпкими шинами Toyo Proxie R888. Кузов пофарбовано в рідкісний відтінок Lido Gold. Салон оздоблено шкірою Grigio в поєднанні з алькантарою і тканинними вставками з візерунком houndstooth. Додано швидкознімне кермо, крісла Scheel-Mann і аксесуари з каталогу Rennline, зокрема алюмінієві педалі, накладки на пороги і «колодязі» приладів.

У рух спорткар приводить «опозитник» 3.6 з повітряним охолодженням, що в стоці розвиває 250 кінських сил. Коробка передач - п'ятиступінчаста «механіка». Додатково 911 Carrera 4 оснащено випуском Fabspeed RSR з aftermarket-магістраллю і гоночною підвіскою Bilstein.

Зараз за машину пропонують 150 тисяч доларів. Однак минулого року продавця не влаштувала ставка 175 тисяч, тож торги знову можуть закінчитися нічим.

Джерело: Мотор
Фото: PCarMarket

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація