Porsche заміняє замки багажника на 4428 дводверних автомобілях по всьому світі

04 листопада 2014
0

У якості превентивної міри Porsche заміняє замки кронштейна на передній кришці багажника у 4428 дводверних автомобілях по всьому світі. Причиною цього є те, що для деяких автомобілів серій 911 Carrera, Boxster та Cayman виробник не може гарантувати відповідність цієї деталі необхідним технічним вимогам у двогостроковій перспективі. І хоч на сьогодні жодного інциденту з замком кронштейна виявлено не було (наприклад, такої, як випадкове відкриття кришки переднього багажника), ці деталі в усіх визначених авто буде замінено за рахунок виробника.

Проблему виявили під час внутрішніх перевірок якості і миттєво виправили. З власниками означених автомобілів зв’яжуться напряму через їх безпосереднього дилера Porsche. Для заміни деталі вони якомога швидше мають відвідати сервісний центр. Жодних витрат з їхнього боку це не вимагатиме, а сама процедура заміни триватиме приблизно півгодини.

Порше Центр Київ Аеропорт Порше Центр Київ Аеропорт

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація