Вигода 30 000 грн. при попередньому замовленні інтелектуального кросоверу HAVAL H6 нового покоління

02 березня 2021
18
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бажаєте не обирати автомобіль, а створювати його за власним смаком? Цінуєте індивідуальні рішення, які враховують Ваші очікування та бюджет? Мрієте про доступні автомобільні інновації? З 1 березня 2021 року HAVAL в Україні відкриває попереднє замовлення на довгоочікувану високотехнологічну новинку – інтелектуальний кросовер HAVAL H6 нового покоління та пропонує сервіс персоналізованого підбору авто через онлайн-конфігуратор. Скориставшись послугою попереднього замовлення, Ви зможете придбати інноваційну модель HAVAL Н6 нового покоління із вигодою 30 000 грн.*, підібрати колір, інтер’єр та конфігурацію відповідно до Ваших побажань, а також одними з перших отримаєте досвід автономного водіння рівня L2.

Інтелектуальний кросовер HAVAL H6 побудований на інноваційній високоінтелектуальній модульній платформі L.E.M.O.N. (Л.Е.М.О.Н), незалежно розробленій Great Wall Motors, яка завдяки більш легкій вазі забезпечує покращену маневреність, більш високий рівень безпеки та комфорту, а також вдосконалену паливну ефективність. Нова модель здивує Вас своїм високим технологічним потенціалом та відкриє світ абсолютно нового досвіду водіння, сповненого потужного драйву та свободи руху. Насолоджуйтесь безпечними маневрами H6, застосовуючи автономне водіння рівня L2.

В Україні HAVAL H6 третього покоління в базовій комплектації Comfort з 2.0.-л. бензиновим двигуном та 7DCT пропонується за ціною 670 306 грн.** Базова версія обладнана електронним стоянковим гальмом, Auto Hold, 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками, системою Старт-Стоп, вибором режиму керування, підігрівом передніх сидінь, 4-ма подушками безпеки, ESP від Bosch, системою контролю та розподілу тяги (TCS), системою гальмування від додаткового зіткнення (SCM), системою контролю гальмування в поворотах (CBC), системою захисту від перекидання (RMI), системою екстреного гальмування (ВА), допомогою при підйомі (HHC), допомога при спуску (HDC), системою пріоритету педалі гальма (BOS), системою контролю тиску та температури в шинах (TPMS), камерою заднього виду, датчиками паркування, системою виявлення втоми водія, функцією попередження про перевищення швидкості, безключовим доступом, кнопкою запуска двигуна, 10.25-дюймовою панеллю приладів, 10.25-дюймовим екраном мультимедійної системою, підтримкою Android Auto та Apple Carplay, світлодіодною оптикою та інтелектуальним дальнім світлом.

В більш високому виконанні – комплектації Medium з 2.0л. бензиновим двигуном та 7DCT новий Н6 можна придбати за ціною від 712 530 грн.** В середній комплектації додаються опції, які значно підвищують рівень комфорту та безпеки. Серед них – електропривід кришки багажника, двозонний клімат-контроль, підігрів керма, панорамний дах (опція), шкіряне оздоблення сидінь, електрорегулювання сидіння водія в 6-ти напрямках, підігрів задніх сидінь, 6 подушок безпеки, передній зонд-радар, система кругового огляду (опція), інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (АСС), інтелектуальне управління в поворотах, система контролю дистанції спереду, система екстреного гальмування при небезпечному виявленні пішоходів та велосипедистів (AEB-P, AEB-Bike), система екстреного гальмування при виявленні перешкоди на перехресті (AEB-Crossroad), система розпізнавання дорожніх знаків (TSR), система допомоги утримання в смузі руху (LKA), система попередження про виїзд зі смуги руху (LDW), система утримування в центрі смуги руху (LCK), система допомоги при русі в заторі (TJA), а також інтелектуальна система допомоги водінню.

Топова версія Н6, яка є найбільш оснащеною, пропонується за ціною від 775 866 грн.** Дана комплектація вирізняється 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками, панорамним дахом, електрорегулюванням сидіння переднього пасажира в 4-х напрямках, вентиляцією передніх сидінь, системою кругового огляду, автоматичною допоміжною системою при паркуванні, системою попередження про зіткнення та перешкоду позаду (RCW), моніторингом сліпих зон, системою попередження про поперечний рух позаду, попередження зіткнення при відкритті дверей (DOW), функцією розумного ухилення та аварійного утримання в смузі руху (ELK). Окрім цього, в даній версії з’являється функція голосового управління, 12.3-дюймовий екран мультимедійної системи, 8 динаміків, проекційний дисплей HUD, іонізатор повітря та система управління якістю повітря в салоні (AQS).

Модель H6 нового покоління доступна для попереднього замовлення як в передньопривідній, так і повнопривідній версії. Обрати колір, варіант інтер’єру та необхідну комплектацію, а також відправити замовлення Ви зможете, скориставшись послугою онлайн-конфігуратора на офіційному сайті.

Більше інформації про Н6 нового покоління на haval-ukraine.com

*Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця у розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, та спеціальною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві та здійснення передоплати у розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.04.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік та контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

**Ціни вказані станом на 12.02.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів з продажу в автосалоні HAVAL.

L2 (ЕЛЬ 2) – мається на увазі автономне водіння рівня L2

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Нова енергія України

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
illuminato  

Они наверное уху ели. В Китае топ второго поколения стоит 606 000 грн, а топ третьего с полным приводом 670 000. У нас 646 тыс. топ второго, а топ третьего уже 818. Не слипнется?

+8ВІДПОВІСТИ  
Горыныч  

illuminato, Тут такое дело, называется рынок-капитализм, хочешь - берешь, не хочешь - не берешь. Я посмотрел топ комплектацию с полным приводом, кароче все шо можно купить по максимуму, 29 тыс .у.е. Ну нету даже близко за таие деньги альтернативы, другое дело, надо смотерть что там реально по железу и т.д. Плюс там появился у них еще и JOLION, там топ правда с моно и 1.5 - за 22 тыс .у.е.

+1ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

Горыныч, вы реально верите в то, что кто-то купит "китайца" за 30 000 у.е.?? Чтобы лет через 5 продать за 10?? Понимаю сравнение новых авто и т.д. Но дилер слишком в себе уверен.

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 10
Щирий  

судя по минусах кому-то подгорело )))

-1ВІДПОВІСТИ  
cezar88  

Стоял 7лет назад выбор: - или ушатанное (но пристижное) авто с Европы или с салона нулевый китаец....Ни разу не пожалел, что взял Китай! Только масло и фильтра. Тьфу! тьфу! тьфу! Ну а то-что, Китай предлогает сейчас - это выстрел в космос!!!

+1ВІДПОВІСТИ  
Ol67  

cezar88, Было бы неплохо озвучить название.

ВІДПОВІСТИ  
Waylander  

cezar88, скорее уж пук в лужу, как обычно это и бывает у Китая.

ВІДПОВІСТИ  
cezar88  

Единственное до 30ки - это предел по ценнику. Выше думаю будет им тяжело толкать свои машины на нашем рынке!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація