Пожежну машину Mitsubishi переобладнали у комфортний кемпер

Пожежну машину Mitsubishi переобладнали у комфортний кемпер

26 березня 2024
0

Сімейна пара, яка не уявляє свого життя без подорожей, створила унікальний автобудинок. Для цього вона взяла стару пожежну машину Mitsubishi Fuso FG140 2007 року випуску та доопрацювала відповідно до своїх потреб.

Машині збільшили дорожній просвіт, зробивши її більш всюдихідною, та встановили 37-дюймові шини. Ще переробили передній бампер, доповнивши лебідкою та парою додаткових ліхтарів. У кабіні є міні-кухня, санвузол, спальне приміщення, а також безліч відсіків для зберігання речей та дрібниць.

У оснащення кемпера входить традиційний домашній кондиціонер, інтернет Starlink та водонагрівач. Є спеціальні відсіки для перевезення велосипедів та бордів. Також передбачений розкладний комплект стільців та столу, які дозволяють відпочивати на природі.

На даху встановлені сонячні панелі потужність 1200 Вт, які заряджають акумулятори ємністю 600 ампер-годин, забезпечуючи живлення та охолодження вантажівки. Власники розповіли, що вже шість місяців живуть у цьому автобудинку і не мають жодних труднощів, оскільки в ньому передбачено все до дрібниць.

Джерело: Авто Центр
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація