Працювати в таксі у Польщі можна буде тільки з польськими правами

Працювати в таксі у Польщі можна буде тільки з польськими правами

15 березня 2024
0

Зчервня таксисти повинні будуть мати польські водійські права. Представники індустрії пасажирських перевезень побоюються, що незабаром їхнім клієнтам доведеться чекати на поїздку набагато довше, ніж зараз.

Як розповів Кшиштоф Урбан, керуючий компанією FREENOW у Польщі, близько 30% їхніх водіїв мають іноземні водійські права. З кінця минулого року керівництво звертало увагу на необхідність обміняти свої водійські права на польські до червня 2024 року. 35% водіїв-іноземців визнають, що основною проблемою є тривалий процес обміну в офісах, а кожен п'ятий заявляє, що досі чекає на відповідь від посольства країни походження.

Перевізники вважають, що такий термін є занадто коротким для запровадження нововведення. На їхню думку, зменшення кількості водіїв призведе до незручностей для клієнтів, зокрема значно зросте час очікування. Представники галузі пропонують продовжити термін, коли водії й надалі зможуть користуватися іноземними водійськими посвідченнями.

Кшиштов Урбан зазначив, що таксистами працюють багато українців та білорусів. Ця професія є однією з найпопулярніших серед чоловіків-іноземців, зарплата дозволяє їм утримувати свої родини в Польщі або підтримувати близьких, які залишаються на батьківщині.

Джерело: InPoland.net.pl

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація