Представлено нові електромобілі Honda Ye P7 та Ye S7

Представлено нові електромобілі Honda Ye P7 та Ye S7

16 квітня 2024
0

Honda представила не тільки новий бренд Ye, а й одразу три автомобілі, які будуть випускати серійно. При цьому Honda Ye GT надійде в продаж у 2025 році, а моделі Honda Ye P7 і Ye S7 будуть випущені наприкінці цього року.

За наявними даними, Honda Ye P7 буде запущено у виробництво компанією Guangqi Honda, а Ye S7 - компанією Dongfeng Honda. Усі три моделі отримали камери замість зовнішніх дзеркал заднього виду.

Автомобілі мають схожий дизайн кузова, вони оснащені вертикальним центральним екраном управління і РК-панеллю приладів, при цьому виробник вирішив не відмовлятися від фізичних кнопок. Автомобілі отримають панорамний люк із регульованою світлопроникністю.

Уже заявлено, що сидіння включають вбудовані динаміки BOSE в підголівниках, крім того згадується розумний голосовий помічник у розважальній системі.

Очікується, що автомобілі будуть оснащені потужними силовими установками, акумуляторами великої місткості та високої щільності, повним приводом, передньою підвіскою на поперечних важелях і п'ятиважельною задньою підвіскою.

Бренд Ye випустить 6 моделей до 2027 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Honda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація