Представлено особливу версію Land Rover Defender

Представлено особливу версію Land Rover Defender

19 травня 2023
0

Канадська компанія INKAS, що спеціалізується на випуску броньованих автомобілів, презентувала модернізований розкішний позашляховик Land Rover Defender.

Візуально Defender не змінився та відрізнити його від стандартного неможливо. Він отримав 360-градусний захист від усіх видів зброї стандарту CEN 1063 BR6. Позашляховик може витримати підрив двох ручних гранат DM51 одночасно, а також обстріл зі штурмових гвинтівок калібру 7,62 мм.

Повідомляється, що броньовані панелі інтегровані в борти, дах та ходові частини автомобіля. Також є захист паливного бака та встановлені куленепробивні стекла. Так як вага машини збільшилася, то їй фахівці посилили критичні точки конструкції та ключові механічні елементи. Стандартні шини замінили на Run-Flat, на яких можна їздити навіть у разі проколу.

Салон броньованого Land Rover Defender розкішний та комфортний. У його оздоблені використана шкіра та алькантара, а в оснащення входять камери кругового огляду, система фільтрації повітря, сирена та система пожежогасіння.

У компанії наголосили, що приховану броню зробили спеціально. І це не про естетику, а про безпеку. Так як більшість замовників таких машин не хочуть бути помітними у загальному потоці. Розкривати вартість доробленого Defender в Inkas не стали, оскільки сума може змінюватись в залежності від запиту клієнта.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація