Презентовано оновлений флагманський електричний седан Mercedes-Benz EQS

Презентовано оновлений флагманський електричний седан Mercedes-Benz EQS

11 квітня 2024
0

Німецький автовиробник офіційно представив оновлений електричний седан Mercedes-Benz EQS. Відтепер авто стандартно оснащено спортивним переднім бампером AMG Line, також машина отримала оновлену решітку радіатора, яка має хромовані ламелі.

У салоні також додались хромовані акценти. Інженери також розробили покращені задні сидіння, які мають додаткові 5 мм піни. Окрім додаткової набивки, задній ряд тепер має спинку, кут якої тепер можна регулювати від 27 до 36 градусів одним натисканням кнопки. Крім того, комфортні подушки тепер мають контрастні шви, а також окантовку зі шкіри Nappa.

Клієнти, які шукають максимальний комфорт задніх сидінь, захочуть обрати оздоблення Pinnacle і його додатковий пакет Executive Interior. Він додає переднє пасажирське сидіння, яке можна нахиляти вперед, щоб збільшити простір для ніг другого ряду. Пакет також включає задні сидіння з пневматичним регулюванням, а також підсвічування на спинках передніх сидінь.

Що стосується продуктивності, EQS отримав нову батарею з корисною ємністю 118 кВт.год замість 108,4 кВт.год. До того ж, на седані встановлено нове програмне забезпечення, яке забезпечує більшу рекуперацію енергії.

Завдяки цим змінам оновлений Mercedes-Benz має збільшений запас ходу. Автовиробник не оприлюднив дані, але сказав, що дальність збільшується на 82 км. Крім того, європейські моделі, оснащені повним приводом, мають збільшену тягову здатність до 1700 кг замість 750 км раніше.

Що стосується електронних асистентів, то оновлений електромобіль також отримав нову функцію автоматичної зміни смуги руху.

Джерело: Autogeek
Фото: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація