Range Rover презентував новий подовжений Evoque

Range Rover презентував новий подовжений Evoque

01 травня 2024
0

Плановий рестайлінг пережив подовжений кросовер Range Rover Evoque. Новинку презентували у рамках Пекінського автосалону, адже Китай стане основним ринком з продажу цієї моделі.

Відомо, що китайський Evoque з приставкою L у назві на 16 сантиметрів довша за «глобальну» версію моделі. Кросовер обзавівся новими матричними фарами, збільшеною решіткою радіатора, виконаною у дусі «старшого» Range Rover, і 20-дюймовими колісними дисками, які стали стильнішими. Але більше змін сталося у салоні авто.

У оснащення кабіни увійшла повністю нова інформаційно-розважальна система InControl OS 2.0 із великим екраном для мультимедії. Є слот для бездротової зарядки смартфона, адаптивний круїз-контроль, аудіосистема із 15 динаміками, новий селектор перемикання передач та окремий блок клімат-контролю.

Щодо силової установки змін немає. Range Rover Evoque L доступний з 2,0-літровим двигуном потужністю 200 к.с. і 320 Нм крутного моменту, який працює в парі з 9-ступінчастим «автоматом» і системою повного приводу. Ще є і потужніша версія цього мотора, який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. Він видає 249 к.с. та 365 Нм. Вартість новинки стартує від 392 800 юанів (54 тисячі доларів).

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація