Renault готує бюджетний седан та універсал на базі Duster

Renault готує бюджетний седан та універсал на базі Duster

15 квітня 2024
3

Компанія Renault має намір випустити нову модель на базі популярного Duster. Вона вийде під маркою Dacia та складе конкуренцію Skoda Octavia.

Наразі новинка відома під внутрішньозаводським індексом C-Neo. Вона вийде на ринок у двох кузовах - практичний крос-універсал та середньорозмірний седан. За габаритами вони будуть зіставні з Peugeot 308 та Skoda Octavia.

Як повідомляє видання Automobile Magazine, новинка буде заснована на платформі CMF-B, на якій базується новий Duster. З соплатформенною моделлю вона розділить силові установки. Екстер'єр та інтре'єт теж в нею будуть перегукуватись.

Автомобіль отримав фактурний кузов з високою лінією скління та пластиковий обвіс. Також модель отримає фірмову передня частину та Y-подібні задні ліхтарі. Універсал сягатиме завдовжки 4,6 метра, довжина седана поки невідома. Вартість румунської новинки буде близько 22 тисячі євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

TanDEN  

Виглядає доволі стильно.
якщо ще "седан" буде таки "ліфтбеком" - то реально конкуренція Октавії в дешевих комплектаціях, оскільки більшість двигунів у Шкоди явно потужніші.

+3ВІДПОВІСТИ  
Закарпаттячко  

А в середині буде дубовий пластик і кнопки склопідйомника на консолі мультімедіа? Ну щоб зовсім як у Дустера.

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Nefontan  

Закарпаттячко, то Ви, пане, десь застрягли в минулому десятиріччі..)
Вже N-надцять років, як нормальні склопідйомники у Дустера. А їх Сандеро в топах продажів в ЄС

+5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація