Рідкісний суперкар McLaren Elva виставили на продаж

Рідкісний суперкар McLaren Elva виставили на продаж

30 квітня 2024
0

McLaren Elva з мінімальним пробігом виставили на продаж. Колекційний суперкар, початковий тираж якого урізали більш ніж удвічі - спочатку з 399 до 249 автомобілів, а потім і зовсім до 149 машин - є одним із найрідкісніших в історії представників британської марки.

Один із покупців McLaren Elva раптом вирішив розлучитися зі своїм спідстером під серійним номером 83, особливістю якого стало незвичайне оформлення кузова і салону з яскравим поєднанням контрастних кольорів. І, зрозуміло, мінімальний пробіг машини.

Автомобіль пофарбовано в глянсовий білий колір, який доповнюють червоні акценти на кузові та елементи з нефарбованого карбону.

Сидіння оббиті червоною шкірою з білою окантовкою і контрастною строчкою, а інша частина салону зберігає мінімалістську естетику, підкреслену рясними акцентами з вуглецевого волокна і білою панеллю приладів.

Спідстер оснащується бензиновим бітурбомотором V8 4.0 потужністю 815 кінських сил і 800 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастим преселективним роботом.

Особливість моделі - активна система управління повітряними потоками AAMS (Active Air Management System), здатна створювати повітряний «купол» над кокпітом.

Вартість біло-червоного McLaren Elva не названа, але з урахуванням пробігу в 11 кілометрів машина дешевою не буде. Новий спідстер коштував щонайменше 1,69 мільйона доларів.

Джерело: Мотор
Фото: SBX Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація