Розкрито дату дебюту спадкоємця DeLorean DMC-12

09 квітня 2022
0

DeLorean Motor Company продовжує тизерну кампанію наступника купе DeLorean DMC-12, який став культовим завдяки кінофраншизі «Назад у майбутнє». У твіттері компанія показала частину автомобіля – причому при світлі, на відміну від більш ранніх тизерів, – і назвала дату прем'єри: вона запланована на 18 серпня. Новинку, яка отримає електричну силову установку, представлять на Конкурсі елегантності Пеббл-Біч (Concours d'Elegance).

Новий тизер дозволяє розглянути частину корми та даху DeLorean, яку відрізняють плавніші лінії, ніж у купе з 80-х. Також новинці дісталися «унікальні» крила, а замість «піксельних» ліхтарів – три вузькі світлодіодні смуги. У той же час дизайнери запозичили у оригіналу решітку, яка на новому DeLorean акуратно вбудована в заднє скло.

На більш ранніх тизерах було також видно двері типу «крила чайки», як у DMC-12, а також рельєфний капот і ламана діодна смуга з V-подібним елементом спереду. Над дизайном працює компанія ItalDesign, яка брала участь у створенні оригінального купе.

Твіти з тизерами супроводжує тег #DeloreanEVolved. Ймовірно, це і є назва новинки, що вказує на еволюцію спорткара та електричну силову установку – EV. Підтверджених даних про неї поки що немає, проте раніше повідомлялося, що в основу може лягти платформа, що дозволяє використовувати електродвигуни загальною віддачею до 1360 кінських сил.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація