Шок-ціна на MG4 EV! Чи це справді так?

Шок-ціна на MG4 EV! Чи це справді так?

08 квітня 2024
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Багате оснащення і запас ходу 435 км: чим приваблює найдешевший електрокар в Україні MG 4 EV.

Останнім часом на українському авто ринку з'явилося чимало «сірих» електромобілів, які неофіційно завозять із Китаю. Основною їх перевагою є відносно невисока ціна, але й недоліків вистачає - передусім, це відсутність гарантії та проблеми із обслуговуванням.

Офіційний MG4 з гарантією до 7 років з самого старту продажів в Україні в квітні 2023 року був достойною альтернативою, але «сірі» все ж, продавались за рахунок ціни в більших об’ємах, якщо дивитись на результати продажів. В той же час в Європі, MG4 завойовував довіру електромобілістів і впевнено увійшов в ТОП 5 продажів електромобілів за результатами 2023 року!

Але тепер ситуація на ринку України також може кардинально змінитися! MG суттєво знижує ціну на свій бестселер MG4 EV в топовій комплектації LUX. Це тимчасова акція чи вже постійна ціна, яка є результатом цінових війн, покаже звісно час.

Зараз вже можна побачити в об'явах та на он-лайн складі дистриб'ютора Віннер Імпортс дуже привабливу ціну в 978 359 гривень (24 990 доларів) і це за топову комплектацію LUX. MG4 й так вже був найдешевшим новим електромобілем, який офіційно представлений на українському ринку, але тепер він вже конкурує ціною з неофіціалами. Так найпопулярніші ID.4 стартує ціна від 28 000 дол, Honda e:NS1 з батарею 68 кВг від 23 000 дол, BYD Song Plus від 31 800 дол

Що ж являє собою новий MG 4 EV LUX? Це компактний міський хетчбек С-класу з сучасним дизайном, просторим салоном та містким 363-літровим багажником. Електромобіль має широку палітру кольорів та практичний салон із комбінованими сидіннями шкіра-тканина.

Новий MG 4 EV LUX пропонує багато за невеликі гроші - його комплектація включає систему доступу без ключа, клімат-контроль, камери 360-градусного огляду, датчики світла та дощу, електропривід водійського крісла, підігрів сидінь та керма.

До того ж, електромобіль отримав комплекс безпеки MG Pilot, у який входять адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, утримання в смузі руху, контролю «сліпих» зон, розпізнавання дорожніх знаків та керування світлом фар.

Силова установка MG 4 EV LUX дозволяє йому успішно конкурувати із дорожчими моделями. 204-сильний електромотор розганяє хетчбек до 100 км/год за 7,9 с та дозволяє розвинути 160 км/год.

Завдяки батареї ємністю 64 кВт год запас ходу MG 4 EV LUX складає 435 км по стандарту WLTP або 520 км по стандарту CTLC (саме по цьому стандарту, вказують запас ходу неофіціали), що є чудовим показником у цьому ціновому сегменті. Зарядити електромобіль постійним струмом (потужністю 150 кВт) до 80% можна за 35 хвилин, а змінним струмом – за ніч. Важливою перевагою, є наявність теплового насосу в цій комплектації, що значно підвищує енергоефективність автомобіля і, відповідно, запас ходу.

Також в тестовому режимі працює он-лайн система iSmart - мобільний додаток, який дозволяє керувати певними функціями автомобіля он-лайн, включаючи моніторинг заряджання, шерінг електронного ключа, роботу кліматичної системи.

До того ж, MG 4 EV - один із небагатьох доступних електромобілів із функцією інвертора (V2L). Вона дає змогу живити різноманітні електроприлади.

Гарантія на електромобіль складає 7 років або 150?000 км пробігу і це є важливою перевагою над «сірими» моделями, покупка яких завжди пов’язана з певними ризиками.

Обираючи офіційний MG 4 EV, покупець може бути впевненим і у якісному обслуговуванні моделі кваліфікованими спеціалістами сервісних центрів. Та й запчастини не доведеться чекати тижнями, а то й місяцями, як у випадку з неофіційними авто.

Також на новий MG 4 EV діє вигідна кредитна програма. Кредит на електрокар можна оформити на строк до 7 років з процентною ставкою від 0,01% річних. А для підприємців купівля електромобіля може бути ще вигіднішою при купівлі в лізинг за програмою фінансування від ЄБРР, при якій є можливість отримати 20% (!) кеш-бек суми фінансування!

І головне: MG 4 EV LUX є в наявності у офіційних дилерських центрах бренду в Україні. А це значить, що на відміну від «сірих» електрокарів, його не потрібно чекати кілька місяців, ризикувати власними грошима, а можна одразу насолоджуватися перевагами електромобільності.

Дилерська мережа MG Дилерська мережа MG

Winner Imports Ukraine - офіційний імпортер MG в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: MG

Обговорення новини

No Mercy  

За такі гроші і з такими опціями, непогано. Але тільки як друге авто.

+1-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація