Сімейство Ford Focus доповнили «зарядженою» версією

Сімейство Ford Focus доповнили «зарядженою» версією

11 квітня 2024
0

Ford презентував спецверсію Focus ST Edition, який може стати останнім хот-хетчем із механічною коробкою передач у лінійці марки. Новинка надійде у продаж найближчим часом і пропонуватиметься разом із звичайним Focus ST.

Автомобіль запозичив компоненти пакету Track Pack і може похвалитися регульованою підвіскою, розробленою KW Automotive та допрацьованою Ford Performance, яка дозволяє водію адаптувати хетчбек під свої особливості їзди. Також у Focus ST Edition занижений на 10 мм дорожній просвіт.

Автомобіль отримав гальма Brembo та 19-дюймові легкосплавні колісні диски, взуті у шини Pirelli P Zero Corsa. Пофарбований Focus ST Edition у особливий відтінок Azura Blue у стилі RS, який доповнюють чорні глянсові елементи High Gloss Black.

В обробці салону використовується чорна шкіра та алькантара з білими смугами та простроченням Motion Blue на ковшеподібних сидіннях, рульовому колесі та килимках. Оснащення досить щедре, включаючи аудіосистему B&O з 10 динаміками та сабвуфером, широкий пакет допомоги водієві та зимовий пакет із підігрівом керма та сидінь.

Під капотом хот-хетчу Focus встановлений 2,3-літровий турбодвигун EcoBoost потужністю 276 к.с. і 420 Нм крутного моменту, який працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою переднього приводу.

Розгін із місця до «сотні» у нього займає 5,7 секунди. Максимальна швидкість 250 км/год.

Джерело: Авто Центр
Фото: Ford

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація