Skoda показала спорткар на 1000 к.с., який можна віртуально протестувати

Skoda показала спорткар на 1000 к.с., який можна віртуально протестувати

25 квітня 2024
0

Компанія Skoda представила новий концепт під назвою Vision Gran Turismo. Спорткар натхненний моделлю 1100 OHC Spider 1957 і був розроблений спеціально для Gran Turismo 7.

Новинка ідеально поєднує риси класичних спортивних автомобілів та елементи мови дизайну марки Modern Solid. Результат вийшов дуже вражаючим. Стрімкий силует, довгий капот і м'язисті лінії кузова ідеально поєднуються з вузькими фарами та двома великими спойлерами на кормі. Довжина спорткара становить 4407 мм, а ширина і висота 1947 і 949 мм відповідно.

Салон авто одномісний. У ньому встановлено спортивне сидіння з шеститочковим ременем безпеки та футуристичне кермо з вуглецевого волокна. Також є цифрова панель приладів, яка виконує функцію цифрового дзеркала заднього виду.

Повідомляється, що спорткар Skoda оснащений чотирма електромоторами із сумарною віддачею 1073 к.с. і 1020 Нм крутного моменту, і акумулятором на 87 кВтг. У компанії зазначили, що кожен охочий може завантажити та протестувати автомобіль у віртуальному світі.

Джерело: Авто Центр
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація