Старт продажів в Україні нових моделей Ford Explorer та Ford Ranger

03 липня 2014
16
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Влітку 2014 року Ford пропонує шанувальникам бренду 2 нові моделі – позашляховик Ford Explorer та пікап Ford Ranger.

Лінійка SUV Ford відтепер розширилася, і до відомої всім Ford Kuga доєднався легендарний позашляховик Ford Explorer, що поєднує преміальний європейський стиль і унікальну американську харизму - сучасне втілення потужності і високої технологічності.

Ця модель є улюбленим автомобілем на батьківщині бренду Ford - США, адже Explorer вперше вийшов на ринок у 1990 році та наразі переживає 5 покоління оновлення. Потужний і функціональний Explorer є 7-місним автомобілем преміум-класу, наділений безліччю унікальних інтелектуальних систем. «Мандрівник» пропонує першокласні системи комфорту та безпеки, а також надзвичайні позашляхові якості, які дозволять Вам підкорити гори, сніг, пісок та будь-які перешкоди на Вашому шляху.

Наразі в Україні представлена лімітована кількість Ford Explorer з бензиновим двигуном 3,5л (290к.с.) та автоматичною 6-ступеневою трансмісією. Виробництво даної моделі для українського ринку розташоване у м. Чикаго, США. Ціна топової комплектації Ford Explorer Limited, наразі доступної в салонах дилерської мережі, – 875 990 грн.

Також в серпні відбудеться довгоочікувана прем’єра пікапа Ford Ranger, який був визнаний Міжнародним пікапом 2013 року та отримав найвищий рейтинг безпеки у класі за версією EuroNCAP. Новий Ranger відрізняється технологіями, що дозволяють однаково успішно долати як важкі умови бездоріжжя, так і щільний потік машин на міських вулицях.

В Україні Ranger буде представлений у 4 комплектаціях – від простої практичної робочої конячки Ranger XL з одинарною кабіною до ефектного помаранчевого Ranger Wildtrack з подвійною кабіною у максимальній комплектації.

Пропонується вибір дизельних двигунів 2,2л (125, 150 к.с.) та 3,2л (200 к.с.) з 6-ступ. механічною та 6-ступ. автоматичною трансмісією. Ranger спроможний подолати брід до 800мм глибини, що є найкращим показником серед конкурентів, а видатні технічні дані роблять Ranger безкомпромісним лідером на бездоріжжі. Ranger є ідеальним автомобілем для малого бізнесу, подорожей та хобі як то рибалка, чи полювання. Нова модель з’явиться у дилерській мережі найближчим часом.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
IvanLitvin  

Красавцы!

+7ВІДПОВІСТИ  
benificiar  

та да. брутально

+1ВІДПОВІСТИ  
benificiar  

зачем такой сарай на переднем приводе?...

+9ВІДПОВІСТИ  
Michael383  

В штатах в основном пикапы и сувы моноприводные. Форм фактор машины не обусловлен тем, что она должна "барахтаться" в грязи, а скорее способом жизни. Любят они пикапы и большие сувы. А цены конечно не вровень с украинскими.

ВІДПОВІСТИ  
Gannibal Lector  

потому что с полным приводом продается в остальном мире. А в Украину идут остатки, фуфло и неликвид.

+5-1ВІДПОВІСТИ  
Cleantex  

Ребята...ну Вы хоть сходите на украинский оф. сайт Форда, и посмотрите прайс...так указано что привод "полный" На инфокаре просто опечатка...

+1ВІДПОВІСТИ  
Горыныч  

Ага, и там еще цена указана - 875 тыс грн, вы меня извините но это цена мерка ML а форду при всем моем уважение до мерса не дотянуться.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
JohnnyK  

Сравнил член с пальцем: посмотри на размеры автомобиля и комплектацию. МL в максималке тоже стоит, как Рендж Ровер новый.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Theran  

Они шикарны! Эх... хочется, но неможется.

+2ВІДПОВІСТИ  
Лектор  

Свежо, красиво, привлекает, но с "Мерседесом" сравнивать, ну ни как. Да и цена такая, что только смотреть... Но свою "нишу" на Украине займет.

+1ВІДПОВІСТИ  
Sergiy Dickhtjar  

"Ренджер" з дизелем ще піде, а от багатолітрові бензинові мотори зараз - це навряд!

+4ВІДПОВІСТИ  
yakum  

Интересные мобили (по дизайну_школа американцев). Массовыми у нас точно не станут (в узких кругах кому они по карману)

+1ВІДПОВІСТИ  
вангог  

Посмотрел цену на лимитед в штатах 40 тыщ долларов, а нам впаривают дешевый бренд (по мировым меркам) за 75 000 и говорят о премиальности. Пока у нас не будет реальных цен на авто так и будем сравнивать форды с мерседесами

+6-1ВІДПОВІСТИ  
a_l_e_x_e_j  

Цены вообще ни о чем

+1ВІДПОВІСТИ  
axunder  

Понравилось в ТТХ ренжера "Высота, мм: 1815", т.к. ранее типичные ворота гаража делали 1840-1850 мм, куда из пикапов только Amarok можно было впихнуть. Дизельный ренжер тоже интересен, но если цена как у Amarok будет (Rancho самая оптимальная но и почти самая дорогая версия), то о больших продажах можно и не мечтать вовсе

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація