Старий Land Rover Defender Брукліна Бекхема виставили на аукціон

Старий Land Rover Defender Брукліна Бекхема виставили на аукціон

13 квітня 2024
0

Старий Land Rover Defender Брукліна Бекхема виставили на продаж на eBay за 46 000 фунтів стерлінгів після того, як шеф-кухар-початківець і його батько Девід неодноразово каталися на ньому по Лондону. Про це пише Daily Mail.

Згідно з оголошенням, розміщеним на eBay, Land Rover Defender, що раніше належав Брукліну Бекхему, виставлений на продаж за 46 794 фунтів стерлінгів.

В описі автомобіля йдеться, що в автомобіля «цікава історія», оскільки раніше він належав старшому синові Бекхема.

Сина Вікторії та Девіда Бекхемів раніше вже кілька разів бачили за кермом коричневого позашляховика, поки він катався Лондоном.

Одного разу Брукліна навіть оштрафували за неправильне паркування, коли він водив цей позашляховик.

Знаменитий батько Брукліна Девід, відомий своєю любов'ю до класичної моделі Defender, також був сфотографований у машині. Девід, у якого також є вінтажний зелений Land Rover і чорний Defender, був сфотографований за кермом саме цієї моделі в листопаді 2019 року.

Втім, у Девіда Бекхема багато чудових авто. Він володіє ексклюзивним спортивним автомобілем Jaguar вартістю 140 000 фунтів стерлінгів, Audi, Cadillac Escalade вартістю 80 000 фунтів стерлінгів, Jeep Wrangler і Ferrari 612 Scaglietti вартістю 200 000 фунтів стерлінгів, а також колекцією мотоциклів.

У квітні 2021 року було оголошено, що Девід підписався на посаду глобального представника бренду розкішних автомобілів Maserati.

Land Rover Defender 90 XS виповнилося 10 років, і він оснащений аудіосистемою Alpine, кондиціонером, круїз-контролем, камерами заднього виду і світлодіодною світловою панеллю, а також іншими корисними гаджетами.

Бруклін, як і його батько, любить ретро-авто. І він навіть отримав у подарунок від батька старовинний Jaguar за півмільйона фунтів у день весілля.

Вікторія і Девід також купили своєму синові «Мерседес» за 38 000 фунтів стерлінгів, але забрали його згодом.

У Брукліна також є джип вартістю 35 000 фунтів стерлінгів, який стоїть у гаражі маєтку сім'ї Бекхемів у Каліфорнії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація