Старий Porsche 911 повернули у виробництво як електромобіль

Старий Porsche 911 повернули у виробництво як електромобіль

20 травня 2023
0

Британська компанія Everrati представила новий електромобіль на базі раритетного спорткара Porsche 911 ST. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Porsche 911 першого покоління випускався з 1963 по 1989 рік. Це був один з найтехнологічніших і найшвидших спорткарів тих років.

Новий електромобіль повторює зовнішність культового Porsche 911 ST. Це полегшена версія спорткара, яка була створена для перегонів обмеженим тиражем у 24 екземпляри.

Електрокар побудовано на шасі Porsche 911 першого покоління та отримав кузов ручної збірки. Стандартний бензиновий двигун замінили на електричну силову установку від Tesla Model S.

Porsche 911 ST від Everrati оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 446 к.с., які встановлені на задню вісь. Розгін від 0 до 100 км/год займає менше ніж чотири секунди.

Електромотори живить акумуляторна батарея місткістю 62 кВт·год. Вона забезпечує запас ходу на одному заряді до 322 км.

До списку обладнання входять кондиціонер, підсилювач керма та мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay. Також клієнти можуть замовити електромобіль зі спортивною підвіскою TracTrive.

Porsche 911 ST від Everrati надійде у продаж до кінця 2023 року. Очікується, що вартість моделі складе понад 360 тисяч доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація