Stellantis продовжує працювати на російському заводі

Stellantis продовжує працювати на російському заводі

25 березня 2022
2

Автомобільний концерн Stellantis, до якого входять такі марки як Peugeot, Opel і Fiat, продовжує будувати фургони на своєму російському заводі в Калузі зі зниженим обсягом виробництва.

За інформацією видання Automotive News Europe, прес-секретар повідомила в четвер, що калузький завод Stellantis досі працює з мінімальним об'ємом, хоча його, ймовірно, доведеться закрити через проблеми логістики та постачання.

Раніше генеральний директор Stellantis Карлос Таварес заявив, що виробник припинить експорт та імпорт на російський ринок таких брендів, як Jeep, Peugeot, Opel і Fiat.

Таварес сказав, що Stellantis може перенести частину виробництва фургонів з калузького заводу, який він ділить з Mitsubishi, на заводи фургонів у Хордейні, Франція, та Лутоні, Англія.

При цьому, Таварес зазначив, що хоча російський ринок приносить від 20 до 30 мільйонів євро щорічного прибутку, це не робить його вплив на загальну діяльність автовиробника значним.

Калуський завод, розташований приблизно в 150 км на південний захід від Москви, виготовляє близько 11 000 комерційних автомобілів на рік.

Джерело: MOTORCAR

Обговорення новини

deavy  

Треба дотискати кодного виробника, щоб вони закривали повністю все виробництво на росії.

+4ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Будуть на бричках їздити

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація