Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент

Tesla розробляє власний автомобільний голосовий асистент

03 травня 2024
0

Згідно з інформацією у вихідному коді останнього оновлення, Tesla готується запустити власний автомобільний голосовий помічник.

Вже кілька років Ілон Маск говорить про те, що Tesla скоро матиме власного голосового помічника в автомобілях.

Після того, як він запустив власний стартап зі штучним інтелектом xAI, Маск припустив, що Tesla може співпрацювати з компанією, щоб розгорнути свій чат-бот у своїх електромобілях. Схоже, Tesla, нарешті, готується до запуску свого голосового помічника.

Наразі Tesla випускає нове оновлення програмного забезпечення 2024.14.3, яке містить багато офіційних цікавих нових функцій, але в коді також є приховані речі.

Грін, хакер Tesla, який часто знаходить неопубліковані функції в коді Tesla, показав, що деякий код в оновленні вказує на те, що Tesla запускає власного голосового помічника.

Про нового голосового помічника Tesla поки нічого не відомо, але Маск раніше заявляв, що хоче, щоб водіям Tesla не було чого вводити вручну всередині автомобіля. Власник компанії хоче, щоб у майбутньому авто передбачало потреби водія. За попередніми даними, новий асистент з'явиться в авто після чергового оновлення програмного забезпечення «по повітрю».

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація