Тюнінг-ательє Classic Recreations показало спорткар у ретростилі

Тюнінг-ательє Classic Recreations показало спорткар у ретростилі

12 серпня 2023
0

У тюнінг-ательє Classic Recreations показали новий рестомод на базі AC Shelby Cobra. Спорткар отримав карбоновий кузов і безліч інших змін. Про це розповіли на сайті Carscoops.

Спорткар Diamond Edition Carbon Fibre Race Car Shelby Cobra Race Car приурочений до 60-річного ювілею Shelby Cobra. Кузов автомобіля повністю виконаний із вуглецевого волокна, що дало змогу знизити його вагу приблизно до 1040 кг.

Також спорткар отримав модернізовану підвіску та гальмівну систему Shelby 6PF 4PR від BAER. Зокрема, зовні можна знайти нові легкосплавні колісні диски.

Під капотом встановлено 5,0-літровий компресорний двигун V8 потужністю 1000 к.с. Він працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займатиме близько 4 секунд. Максимальна швидкість становитиме 306 км/год.

В інтер'єрі з'явилися модернізовані аналогові прилади. Праворуч від них розташована плашка з підписом засновника Classic Recreations Джеффа Стоуна.

Спорткар буде представлений на Тижні автомобілів у Монтереї. Цей захід відбудеться з 11 до 20 серпня.

Загалом буде виготовлено 10 екземплярів Diamond Edition Carbon Fibre Race Car Shelby Cobra Race Car. Вартість кожного авто становитиме 1,2 мільйона доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація