У Франції запускають у виробництво стильний броньований гібрид

У Франції запускають у виробництво стильний броньований гібрид

11 жовтня 2023
0

Французький преміум-бренд DS починає випуск броньованих авто. Раніше захищені кросовери DS 7 створювали тільки для президента Франції Емманюеля Макрона, але тепер на підприємстві в Ерімонкурі вирішили налагодити їх дрібносерійний випуск. Про це повідомляється на сайті концерну Stellantis.

Броньований кросовер DS 7 назвали Vauban - на честь французького інженера XVII століття маркіза Себастьєна ле Претра де Вобана. Він прославився тим, що спроектував низку добре захищених фортець.

За основу взяли гібрид DS 7 E-TENSE 4x4 з 1,6-літровою турбочетвіркою і електромотором сумарною потужністю 300 к. с. Якщо для президента Франції авто подовжили на 20 см, то серійна модель не підросла в розмірах.

До того ж, новий DS 7 Vauban не так сильно захищений. Він отримав броню з легкого композитного матеріалу араміду та куленепробивне скло і витримує влучання пістолетних куль калібру .44 Magnum.

За доплату доступні автоматична система пожежогасіння, захист салону від хімічної зброї, сирена і гучномовець. Також кросовер DS 7 Vauban можна персоналізувати за допомогою ексклюзивного внутрішнього оздоблення.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація