У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укритті

У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укритті

22 квітня 2024
0

Харків чи не щодня потерпає від російських обстрілів. Країна-терорист цілить у цивільні об'єкти та знищує інфраструктуру, а повітряні тривоги зупиняють життєдіяльність міста. Аби створити безпечний простір для громадян, сервісний центр МВС № 6341 переїхав до укриття.

Адреса не змінилася - м. Харків, вул. Шевченка, буд. 26. Переміщення сервісного центру МВС в укриття було необхідним кроком для забезпечення безпеки як самих працівників, так і відвідувачів.

В Україні це перший сервісний центр МВС, який розпочав обслуговувати громадян в укритті. Тут облаштовані зона очікування, робочі місця працівників для обслуговування громадян.

До приміщення було перевезено все необхідне обладнання, оргтехніку та встановлено телекомінікаційну мережу. У сервісному центрі МВС в укритті працює вісім адміністраторів. Тут можна зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг.

Послуги у сервісних центрах МВС надаються за попереднім записом. Талони доступні через функціонал е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі МВС.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація