У мережі АІС можна купити авто з пробігом з гарантією від поломок!

11 березня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

АІС пропонує придбати б/в авто зі страховою гарантією від поломок* та опускає «вікову» планку до 13 років. Так, купуючи авто з пробігом брендів KIA та Huyndai з Кореї в мережі АІС, кожен Клієнт отримає безкоштовний страховий сертифікат від поломок, який дозволить уникнути непередбачених витрат на ремонт!

Страховим сертифікатом передбачено гарантоване відшкодування витрат, в разі виявлення несправностей окремих вузлів та деталей (двигуна; коробки передач і т.д.). Так, Клієнт може бути впевнений в автомобілі з пробігом, що купується не менше ніж в новому, а в разі раптової несправності страхова компанія компенсує вартість ремонтних робіт.

Термін дії страхового сертифіката - 100 календарних днів, але не більше 15 000 км пробігу (з моменту підписання договору купівлі-продажу на автомобіль), сума відповідальності - 85 000 гривен. За бажанням, Клієнт може продовжити період страхового сертифіката на новий термін за певну доплату. Якщо виникне необхідність продати куплений автомобіль раніше терміну закінчення страховки, покупець може передати отриманий ним страховий сертифікат новому власнику.

Відшкодувати витрати на ремонт купленого авто можна звернувшись в офіційний сервісний центр, зазначений в страховому сертифікаті.

Відзначимо, що для того щоб страховка від поломок діяла, потрібно дотримуватися ряду простих правил:

  1. не зупиняти та не міняти показання лічильника пробігу;
  2. експлуатувати автомобіль відповідно до вимог виробника для певного регіону;
  3. проходити технічне обслуговування ТЗ через кожні 10 000 кілометрів. При цьому технічне обслуговування повинно проходити не пізніше 1000 км після настання чергового терміну;
  4. не вносити зміни, доопрацювання в конструкцію, проведення його модифікація або міняти заводські настройки блоків управління систем та вузлів
  5. не використовувати ТЗ в комерційних цілях, в т.ч. як таксі;
  6. не встановлювати газобалонне обладнання, яке працює на стиснутому газі.

Моделі доступні до покупки зі страховою гарантією в мережі АІС: Kia Rio, Kia Optima/К5, Kia Sportage, Hyundai Sonata, Hyundai Grandeur, Hyundai Elantra, Hyundai Tucson/IX35, Hyundai Santa FE. Пропоновані авто 2011-2015 років випуску з коробкою автомат, з газовими, бензиновими і дизельними двигунами. Загальний склад автомобілів один з найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць. Автомобілі доступні до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Серед інших переваг покупки автомобіля з пробігом в АИС можна виділити можливість придбання б/в автомобіля в кредит або лізинг, а також в трейд-ін.**

Відзначимо, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах, подати заявки на отримання кредиту.

Дізнатися докладніше про умови придбання автомобілів та послуги, що надаються можна за телефоном інформаційної лінії 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на офіційному сайті AIS Autotrade.

* Послуги страхування надає страхова компанія СК «ВУСО».

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Госкомфінсулуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

Джерело: AIS Autotrade

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами