У мережі АІС свята тривають, купити б/у седан з Кореї можна зі знижкою до 40 000 грн!

19 травня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У Торгово-сервісній мережі АІС можна придбати седан з пробігом, імпортований з Південної Кореї зі знижкою до 40 000 грн. До покупки за зниженими цінами пропонуються одні з найпопулярніших в Україні моделей седанів: Kia К5 (Optima), Hyundai Elantra, Hyundai Sonata. Пропоновані авто 2011-2017 років випуску, з пробігом від 100 до 250 тис. км. з газовими та бензиновими двигунами і автоматичною трансмісією. Знижки досягають 40 000 грн*, в залежності від моделі авто, року випуску та пробігу.

Так, наприклад, за спеціальними цінами можна придбати:

  • Kia K5 (Optima) з газовим двигуном, 2015 р.в., всього за 293 000 грн, знижка 40 000 грн; *
  • Hyundai Sonata з газовим двигуном, 2011 р.в., всього за 307 000 грн, знижка 28 000 грн; *
  • Hyundai Elantra з двигуном внутрішнього згоряння, 2013 р.в., всього за 279 000 грн, знижка 25 000 грн.*

Пропоновані автомобілі в хорошому стані, розмитнені, сертифіковані та доступні для тест-драйву і технічного огляду / діагностики на незалежному СТО. Всі авто обладнані: кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, склопідйомниками, електропакетом.

Нагадаємо, що АІС закуповує автомобілі з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників в хорошому і відмінному стані. Автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Варто відзначити, що на відміну від інших країн, автомобілі з газовим двигуном дуже популярні в Південній Кореї. Газове обладнання підбирається і адаптується безпосередньо заводами виробниками (KIA, Hyundai та ін.), Його встановлення та налаштування проводиться на конвеєрі. Таким чином, безвідмовна, надійна і довговічна робота двигуна і паливної системи гарантована безпосередньо виробником.

У мережі АІС, діють вигідні кредитні програми, придбати б/у седан з пробігом з Кореї можна в кредит з першим мінімальним внеском від 10% або Лізинг.*** Умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах і подати заявки на отримання кредиту.

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Також в мережі АІС діє програма Трейд-Ін. Так, протягом одного дня можна вигідно здати свій автомобіль та поїхати додому на «новому», тільки що придбаному седані з Кореї. Крім того, Ваше авто може стати першим внеском при купівлі будь-якого вподобаного автомобіля з пробігом в кредит.

Ще однією перевагою придбання авто з пробігом з Кореї в мережі АІС є те що, кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен. ***

До покупки, також пропонуються і інші бренди та моделі авто з Південної Кореї і США: Hyundai Tucson, Hyundai Santa FE, Hyundai Grandeur, Kia Sportage, Honda CR-V Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5, Volkswagen Jetta та ін.

Загальний склад налічує понад 200 авто з пробігом.

Придбати авто з пробігом з Кореї можна в торгових центрах АІС в містах: Київ, Харків, Запоріжжя, Миколаїв, Чернігів, Черкаси.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови їх придбання можна на сайті https://autotrade.com.ua/ або по телефону 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України).

* Вказано максимальний розмір зниження ціни. Вказана ціна за одиницю товару за станом на 07.05.2021р. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

*** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація