У Мережі показали невідомий універсал Renault

У Мережі показали невідомий універсал Renault

06 травня 2024
0

Оприлюднено фото Renault Talisman Shooting Break RS. Автомобіль існує в одному-єдиному екземплярі, адже його так і не запустили у виробництво. Про нього розповіли на сайті L'Argus.

Універсал Renault Talisman Shooting Break RS створили в 2016 році. Його позиціонували, як спортивнішу версію моделі та конкурента Mercedes CLA Shooting Brake. Авто готували до серійного виробництва, проте було вирішено виготовляти практичніший Renault Talisman Estate.

Від звичайного універсала Renault Talisman версія Shooting Break RS відрізняється стрімкішим силуетом із більшим кутом нахилу задніх стійок даху.

Крім того, дещо розширили задні крила авто та змінили решітку радіатора. Також встановлено великий спойлер, аеродинамічний обвіс та оригінальні колісні диски із оранжевими вставками.

Салон Renault Talisman Shooting Break RS не показали, однак відомо, що серйозних змін він не зазнав - там лише змінили оздоблення.

Універсал Renault Talisman мав бути досить швидким. Прототип оснастили 1,8-літровим бензиновим турбомотором потужністю 300 к.с., який запозичили в Renault Megane RS та Alpine A110.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація