У Росії закінчуються автомобільні фарби

У Росії закінчуються автомобільні фарби

17 червня 2022
0

Через війну в Україні у росіян виникла нова проблема - дефіцит лакофарбових матеріалів для кузовного ремонту автомобілів. Деякі автосервіси вже зараз відчувають нестачу окремих витратних матеріалів. З кожним днем перелік дефіцитних матеріалів тільки зростає. За оцінками експертів, наявних запасів вистачить максимум до кінця серпня.

Як виявилося, практично всі автоемалі Росія закуповувала у «загниваючого Заходу». Після військового вторгнення в Україну відразу кілька основних постачальників залишили російський ринок. А оскільки власного виробництва у росіян немає, незабаром ремонтувати автомобілі після ДТП буде нічим.

Цікаво, чим планують фарбувати свої автомобілі ті кілька російських автозаводів, які намагаються утриматися на плаву. Нагадаємо, що вже кілька місяців не вдається відновити виробництво навіть лідеру російського автопрому - «АвтоВАЗу». Також із березня простоюють заводи Nissan, Hyundai і Toyota в Санкт-Петербурзі. Найближчим часом запустити конвеєри їм навряд чи вдасться. Проблема поставки комплектуючих все ще не вирішена, а вже назріває нова.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація