У США виявлений раритетний занедбаний спорткар Chevrolet Corvette LS6

У США виявлений раритетний занедбаний спорткар Chevrolet Corvette LS6

18 березня 2024
0

У знайшли справжній скарб - покинутий Chevrolet Corvette 1971 року в рідкісній зарядженій версії LS6. Надпотужний спорткар не один рік простояв під відкритим небом. Про нього розповів у відео на Youtube блогер Денніс Коллінз.

Вдалося установити, що це купе Chevrolet Corvette LS6 тривалий час не могли продати й покупця йому найшли лише в 1973 році. Перший власник тримав спорткар понад 40 років, причому тривалий час авто стояло просто неба в його дворі.

У Chevrolet Corvette LS6 облізла фарба, проте кузов не заіржавів, адже він виготовлений із склопластику. Салон покритий слоєм бруду. Потребує обслуговування і двигун, який колись уже проходив капремонт.

Саме мотор є головною особливістю Chevrolet Corvette LS6. Спорткар обладнали величезним 7,4-літровим V8 потужністю 425 к.с. і з обертовим моментом в 644 Нм.

Із 4-ступінчастою механічною КПП розгін до 100 км/год займає 5,3 с, а максимальна швидкість складає 245 км/год. Також установлена спортивна підвіска.

Усього виготовили лише 188 Chevrolet Corvette LS6. Зараз вони дуже цінуються колекціонерами і їх середня ціна складає 150 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація