У «ВіДі Інсайт» з успіхом пройшло свято Honda Open Space

10 липня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В офіційному дилерському центрі Honda «ВіДі Інсайт» 5 червня 2014 року відбулося свято «Honda Open Space». Відкритий простір внутрішньої свободи, драйву і швидкості з ім’ям «ВіДі Інсайт» зустріло гостей теплим прийомом і дружньою атмосферою.

Під час свята кожен охочий міг протестувати весь модельний ряд Honda, саме тому гості свята «Honda Open Space» мали можливість вкотре переконатися у досконалості їх технічного розуму і зовнішній неповторності автомобілів Honda.

У рамках заходу відбулася екскурсія в зону сервісу, під час якої цінителям швидкості була продемонстрована діагностика ходової частини авто. Відвідування сервісної зони наочно продемонструвало високу якість обслуговування автомобілів Honda, що відповідає всім стандартам бренду.

Захід відвідали почесні гості, в числі їх був Президент «Хонда Україна» — Таку Касахара.

Свято потішило гостей не лише приємними емоціями, а й корисними знаннями інструктора Андрія Федосенка, який ділився власним досвідом у рамках лекції з безпечного водіння.

Звичайно ж, ті, хто любить і цінує високу якість з ім’ям Honda, не могли залишитися без пам’ятних призів і подарунків від «ВіДі Інсайт». Двоє гостей були нагороджені полісами «Автоцивілки» від СК «ВіДі Страхування».

Незабутні враження залишилися у відвідувачів, які вирішили взяти участь у змаганнях на газонокосарках. Свято «Honda Open Space», зібрало навколо себе тих, для кого автомобіль — це не засіб пересування, а стиль життя.

Дружна команда дилерського центру «ВіДі Інсайт» висловлює щиру подяку всім, хто провів цей день з нами, щедро ділячись позитивними емоціями та приємними враженнями!

«ВиДи Инсайт» «ВиДи Инсайт»

«ВиДи Инсайт», новый дилер Honda на левом берегу, является концептуальным 3S центром — для удобства Клиентов в просторном помещении разместился демонстрационный зал, сервисная зона и склад запасных частей.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація