Українські IT-шники запустили бот для безкоштовного просування бізнесів

06 квітня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Команда розробників Momentum Bots створила телеграм-бот, за допомогою якого власники СТО, немережевих магазинів, хімчисток, манікюрних салонів, зоомагазинів, ветклінік, велопрокатів, ремонтних майстерень, перукарень, барбершопів та інших малих бізнесів, які працюють під час війни, можуть додавати свої заклади на Корисну карту ЛУН Місто.

Корисна карта ЛУН Місто misto.lun.ua/help – сервіс, що стане у пригоді українцям, які знаходиться на батьківщині під час війни. На карті відображається актуальна інформація про працюючі супермаркети, аптеки, поштові відділення, тощо по всій території України.

Дані для Карти команда ЛУН Місто збирає у відкритих джерелах та безпосередньо від бізнесів. Завдяки новому телеграм-боту @MapMomentumBot (t.me/MapMomentumBot) нанести актуальну інформацію про заклади зможуть і власники невеликих бізнесів. Так вони матимуть можливість безкоштовно залучити більше клієнтів, а клієнти – отримати ширший вибір послуг.

Користуватися Корисною картою можна з мобільного та десктопа. Інформація на карті оновлюються одразу, щойно її оновлює джерело даних. Щодня карта має понад 10 тисяч відвідувань, за два тижні понад 250 тисяч користувачів знайшли магазини аптеки чи навіть кав’ярні поруч.

Щоб додати бізнес на карту через телеграм-бот, необхідно вказати назву закладу, тип послуг, які він надає, його адресу та режим роботи. Щодня представник закладу отримуватиме запит, чи працює заклад сьогодні – завдяки цьому дані на Корисній карті лишатимуться актуальними. З одного акаунту можна додати один заклад.

Посилання на Корисну карту: misto.lun.ua/help

Бот для приєднання для всіх малих бізнесів: t.me/MapMomentumBot
Бот для приєднання кафе, кав'ярень, ресторанів: t.me/LunAndPosterBot
Для приєднання мережі, заповніть, будь ласка, форму.

ЛУН Місто – проєкт міських досліджень, соціальний проєкт IT-компанії ЛУН.

Джерело: ЛУН

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація