Україна готується зустрічати Новий Jeep Avenger. Оголошено версії та комплектації

Україна готується зустрічати Новий Jeep Avenger. Оголошено версії та комплектації

19 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий кросовер Jeep Avenger уже став справжнім бестселером у Європі і тепер готується вражати українських покупців. Перші екземпляри кросовера Jeep Avenger прямують в Україну, поява новинки в українських автосалонах очікується влітку.

Будьте певні - Новий Jeep Avenger зможе приємно здивувати як вже існуючих шанувальників Бренду, так і нових потенційних клієнтів, що цікавляться автомобілями. Адже кросовер Jeep Avenger готовий запропонувати українським покупцям привабливий дизайн, сучасні технології, широкий перелік обладнання для безпеки та комфорту, а також - вибір з кількох найбільш затребуваних версій. Підписуйтесь на новини та дізнавайтесь ціну першими.

Новий Jeep Avenger: гібрид з бензиновим двигуном або як електромобіль

Від початку своєї кар'єри, кросовер Jeep Avenger в Україні буде доступний з силовим агрегатом 1.2 MHEV DCT-6. Ключ до продуктивності гібридного силового агрегату полягає в гармонійному поєднанні сучасного бензинового 1,2-літрового 3-циліндрового двигуна внутрішнього згоряння потужністю 100 к.с., 48-вольтової літій-іонної акумуляторної батареї, яка забезпечує енергією електромотору гібридної системи, а також інноваційною 6-ступіневою коробкою перемикання передач з подвійним зчепленням та вбудованим електродвигуном. А завдяки акумулятору, який самостійно автоматично заряджається під час різних фаз руху, ця гібридна технологія пропонує зниження споживання палива на 15% та додатковий крутний момент на низьких швидкостях; крім того, у міських умовах Новий Jeep Avenger e-Hybrid більше 50% часу може рухатись у повністю 100% електричному режимі.

Крім того, Новий Jeep Avenger в Україні також буде доступний у повністю електричному варіанті EV, який ідеально відповідає вподобанням сучасних клієнтів. Електричний кросовер Jeep Avenger запропонує покупцям електромотор потужністю 115 кВт або 156 к.с., що означає покращені динамічні характеристики та ще більше задоволення від водіння. Вбудований акумулятор ємністю 54 кВт*год. забезпечує запас автономного пробігу до 400 км - отже, насолода від водіння буде тривати довго.

Бажаєте дізнатись більше про особливості Jeep Avenger? Тоді замовляйте консультацію у представників Jeep в Україні та дізнавайтесь ціну першими просто зараз!

Обирайте комплектацію собі до смаку: Altitude або Summit

Для українських покупців кросовер Jeep Avenger одразу запропонує не лише вибір двигунів, але й вибір комплектацій. Наприклад, автомобіль Jeep Avenger Altitude може похизуватися обладнанням рівня преміальних автомобілів: адаптивний круїз-контроль, система Select-Terrain для допомоги на бездоріжжі, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про зміну смуги руху, клімат-контроль, цифрова панель приладів діагоналлю 10,25 дюйми, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, комбіноване оздоблення салону ROBIN (сіра тканина та чорна синтетична шкіра), LED-фари, підігрів передніх сидінь, легкосплавні 17-дюймові колісні диски тощо.

Кросовер Jeep Avenger Summit готовий запропонувати ще більше! Адже додатково до вищезазначеного, у комплектацію включено: система моніторингу «сліпих зон» дзеркал, безключовий доступ та запуск двигуна, камера заднього огляду, бездротова зарядка, протитуманні фари з функцією бокового світла, легкосплавні 18-дюймові колісні диск, безрамкове дзеркало з функцією автоматичного затемнення, фонове кольорове підсвічування салону та багато іншого.

Варто відзначити, що Бренд Jeep завжди був синонімом слова «свобода». І це також стосується свободи вибору людей. Саме тому кросовер Jeep Avenger не буде обмежувати клієнтів у виборі двигунів або комплектацій: для гібридної та електричної версії пропонуються обидві комплектації Altitude або Summit. Таким чином, загалом потенційні клієнти в Україні одразу можуть обирати з чотирьох доступних варіантів Jeep Avenger.

Підписуйтесь на новини Jeep, щоб отримувати важливу інформацію, розсилки, прайси на нові моделі серед перших в Україні - й дізнавайтесь ще більше цікавого зі світу легендарного Бренду!

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація