В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

24 квітня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією, що буде актуальною лише протягом семи днів від моменту появи інформації на сайті!

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.

Неймовірно акційна та вигідна ціна та перелік додаткових опцій не залишить Вас байдужими. Акційна ціна автомобіля становить 1 800 671 грн. Пропозиція буде дійсна тільки протягом 7 днів. Обираючи Volkswagen Touareg Ви заощаджуєте 152 000 грн.

Автомобіль обладнаний дизельним двигуном 3.0 з максимальною потужністю 245 к.с. та 8-ти ступеневою автоматичною коробкою передач.

Вигідні умови кредиту чи лізингу, які діють в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» допоможуть Вам стати власником автомобіля тижня – Volkswagen Touareg.

Виникають питання, що робити з старим автомобіль? Все просто!

Менеджер з продажу автомобілів Das WeltAuto безкоштовно оцінить вартість Вашого автомобіля та запропонує обмін на автомобіль тижня Volkswagen Touareg!

Дізнайтеся деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дилера Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (096) 374 44 55 та (050) 374 44 55.

Відвідавши сайт автосалону www. karpaty-autocenter.com.ua,

Ви можете детально ознайомитись з комплектацією та додатковими опціями автомобіля.

Звертаємо Вашу увагу на те, що пропозиція «Автомобіль тижня» обмежена і дійсна тільки до 10.00 год. 3 травня 2017 року або до моменту продажу автомобіля, що настане скоріше.

Скористайся вигідною та акційною ціною!

Акційний Volkswagen Touareg може стати саме Вашим!

КарпатиАвтоцентр КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen

перейти на сторінку компанії
Джерело: КарпатиАвтоцентр

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами