В Україні стартують продажі нового міського кросовера HAVAL JOLION

09 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

На автомобільному ринку з'явився новий міський кросовер-трендсеттер. В Україні стартують продажі нового кросовера HAVAL JOLION, який володіє смарт-конфігурацією, найдовшою в своєму класі колісною базою (2700 мм), а також одним з найбільш міцних кузовів в своєму класі (частка високоміцної сталі складає 73%).

У базовій версії Comfort c 1.5-літровим бензиновим двигуном і 6MТ модель можна придбати за ціною від 517 244 грн.*, при цьому при попередньому замовленні вигода становить 20 000 грн.** Являючись одним з найбільш доступних інтелектуальних кросоверів в своєму класі, HAVAL JOLION застосовує функції автономного водіння рівня L2, а також пропонує користувачеві найсучасніші технології комфорту і безпеки.

«HAVAL JOLION – концептуально нова модель GWM, орієнтована на молодих користувачів, які стежать за автомобільною модою та цінують інноваційні технології. Даний SUV має всі переваги для того, щоб стати молодіжним мейнстрімом. Серед них – модний дизайн, технологічний кокпіт та інтелектуальне водіння. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів HAVAL і Great Wall в Україні. Реалізуючи новітні системи допомоги водієві, HAVAL JOLION є справжнім міським кросовером-трендсеттером, який створює інноваційний досвід автономного водіння рівня L2».

Яскравий і авангардний, HAVAL JOLION володіє класним зовнішнім виглядом, який створює гарний настрій і змінює життя на краще. Опинившись за кермом JOLION, Ви відкриєте для себе світ майбутнього, наповнений найсучаснішими технологіями, такими як проекційний дисплей W-HUD, бездротова зарядка, 12.3-дюймовий екран мультимедійної системи, підтримка Apple Carplay і Android Auto, а також 7-дюймовий екран цифровий панелі приладів. Завдяки довгій колісній базі 2700 мм JOLION забезпечує комфортабельний внутрішній простір з ергономічними сидіннями, безліччю місця для зберігання речей, виходами USB, а також великим багажним відділенням для різних круїзних цілей.

Модель створена на новітній високоінтелектуальної модульній платформі L.E.M.O.N., яка завдяки більш легкій вазі забезпечує поліпшену маневреність, більш високий рівень безпеки та комфорту. Головною особливістю новинки є смарт-конфігурація. Поєднуючи камеру кругового огляду 360, автоматичний паркінг, адаптивний круїз-контроль, систему утримання в центрі смуги руху, а також систему допомоги при русі в заторі, JOLION пропонує користувачеві новий досвід автономного водіння рівня L2. Застосовуючи безліч інноваційних систем активного захисту таких, як система екстреного гальмування (AEB), система контролю дистанції попереду (FCW), система попередження зіткнення і перешкоди ззаду (RCW), моніторинг сліпих зон, інтелектуальне управління в поворотах і система розпізнавання дорожніх знаків (TSR), JOLION встановлює новий тренд інтелектуальної безпеки в своєму класі.

В Україні автомобіль пропонується в 4-х комплектаціях, з переднім або повним приводом, 1.5-літровим бензиновим двигуном (143 к.с.) в парі з 6МТ або 7-ступінчастою трансмісією 7DCT мокрого типу з подвійним зчепленням на вибір.

Більше інформації про JOLION на haval-ukraine.com

* Ціна вказана станом на 01.06.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL.

** Під вигодою 20 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 20 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL JOLION, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальною ціною на модель HAVAL JOLION, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.06.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Джерело: HAVAL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація