В Україні презентовано нові версії Porsche Cayenne

14 жовтня 2014
4

11 жовтня в Україні стартували продажі ключової новинки цієї осені – нового більш економічного та динамічного Porsche Cayenne. Запуск моделі на українському ринку супроводжувався презентаційними заходами, які відбулись одночасно у чотирьох дилерських центрах у Києві, Дніпропетровську, Одесі та Харкові день у день із прем’єрами у країнах Європи. Презентації відповідали концепції денного заходу відкритих дверей, коли всі прихильники бренду Porsche могли завітати до дилерського центру та оцінити оновлену модель під час статичної презентації або тест-драйву. Свідками прем’єрних показів нових моделей в Україні стали близько 300 гостей.

Нове покоління Cayenne доступне на ринку України у п'яти варіантах: Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Diesel, Cayenne S Diesel та Cayenne S E-Hybrid – світова новинка та перший плагін-гібрид у сегменті преміальних SUV. Окрім оновленого виразного дизайну та розширеного серійного оснащення, усі версії Cayenne мають знижену витрату палива порівняно з відповідною попередньою моделлю та покращені динамічні показники. Новинкою для Cayenne є 3,6-літровий бітурбований двигун V6 для моделі Cayenne S, повністю розроблений фахівцями Porsche. Налаштування ходової частини нового Cayenne також оптимізовано з метою забезпечення ще вищого рівня комфорту без шкоди динаміці руху при спортивній манері їзди.

Енергійність та спортивність нового Cayenne проявляється і у його дизайні: передня і задня частини були повністю оновлені. Новий капот та передні крила, нові фари і видозмінені повітрозабірники надають автомобілю більш зрілого та строгого вигляду – атлетичного та м'язистого. Точні лінії дизайну бічних панелей свідчать про те, що цей спортивнмй автомобіль має власний сильний характер. Враження підсилюють такі деталі, як біксенонові головні фари з характерними для Porsche ходовими вогнями денного світла у вигляді чотирьох світлодіодів, нові світлодіодні задні ліхтарі та інтегровані в бампер вихлопні патрубки. Задня частина кузова нового Cayenne також зазнала ґрунтовної переробки: задні ліхтарі тепер мають тривимірний дизайн, при цьому стоп-сигнали, аналогічно до передніх світлодіодних вогнів денного світла, виконані у вигляді чотирьох окремих світлових елементів.

Багато уваги також приділено дизайну салону оновлених моделей. Салон Cayenne створений навколо водія, все чітко продумано і повністю орієнтовано на його потреби. Центральна консоль типово для спортивного автомобіля розташована під нахилом. Завдяки цьому скорочується відстань між рульовим колесом і елементами управління основними функціями автомобіля. Нове багатофункціональне спортивне рульове колесо має свої корені у автоспорті. Дизайн запозичений у 918 Spyder. У ньому поєднуються висока ергономіка і найсучасніший вид.

Моделі Cayenne користуються найбільшим попитом серед споживачів по всьому світу, зокрема і в Україні: з моменту появи у 2004 році першого покоління моделі клієнтам було передано більше 2800 автомобілів. Значний інтерес українських споживачів до нових версій Cayenne ще до їх появи в країні є запорукою бренду для побудови амбітних планів та здобуття нових позицій на автомобільному ринку України у класі преміальних SUV.

Нові Porsche Сayenne представлені та доступні для тест-драйву в офіційних дилерських центрах Porsche. Персонал дилерських центрів з радістю надасть вичерпні консультації щодо презентованих автомобілів.

Порше Центр Київ Аеропорт Порше Центр Київ Аеропорт

«Порше Центр Київ Аеропорт» - найбільший в Україні та у Центральній та Східній Європі офіційний дилерський центр Porsche, який надає повний комплекс послуг з продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Maxime Malikov  

КРОССафчеГ!

ВІДПОВІСТИ  
GRUN  

Супер тачка.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація