В Україні продають ексклюзивний позашляховик Mercedes-Maybach

07 липня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В Україні виставили на продаж Mercedes-Maybach GLS 600. Це один з найрозкішніших та найдорожчих автомобілів сучасності. Оцінено екземпляр у 355 135 доларів, продає його столичний дилер Next Car.

Знаходиться кросовер на складі в Європі, однак при наявності замовлення його готові доставити покупцю всього за кілька днів. Автомобіль абсолютно новий – 2021 року випуску, без пробігу.

Mercedes-Maybach GLS 600 є покращеною версією звичайного Mercedes-Benz GLS. Від останнього версія «Майбах» відрізняється більш ефектною решіткою редіатора, великою кількістю хрому в оздобленні кузова, унікальними колесами, висувними підніжками, а також надкомфортним салоном з посиленою шумоізоляцією. Усередині автомобіля встановлені два роздільних крісла другого ряду з підігрівом, масажем та вентиляцією. Між сидіннями знаходиться холодильник для напоїв, водночас для кожного пасажира передбачений свій екран інформаційно-розважальної системи MBUX. Ба більше, окремий тачскрін медіа-комплексу є на центральному підлокітнику, з якого також висувається розкладний столик. Оздоблено інтер'єр шкірою Наппа та натуральним деревом.

Також для Mercedes-Maybach GLS 600 передбачено кілька варіантів двоколірних забарвлень кузова, і конкретно цей екземпляр забарвлений якраз в один з них.

Під капотом кросовера встановлено 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 550 к.с. та крутним моментом 730 Нм, доповнений 48-вольтової гібридною системою, яка додає «зайвих» 22 к.с. віддачі. Позначку у 100 км/год автомобіль долає за 4,9 сек, максимальна швидкість – 250 км/год. Коробка передач – 9-ступіневий «автомат», привід – повний (фірмовий 4Matic).

Серед інших «фішок» машини – панорамний дах, преміальна акустика Burmester з 27 динаміками, пневмопідвіска Airmatic та ін.

Випускається Mercedes-Maybach GLS 600 з 2020 року на заводі марки Tuscaloosa в Алабамі, США.

NEXT CAR NEXT CAR

Автосалон «NEXT CAR» представляє на ринку України широкий асортимент автомобілів виробництва Європи, США.

перейти на сторінку компанії
Джерело: NEXT CAR

Обговорення новини

avtoman  

Мерсы нынче не те, с азиатским дизайном мне как европейцу он не нравится не дал бы за него и ламаного гроша.

+3-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація