В Україні презентували новий спортивний кросовер Maserati

В Україні презентували новий спортивний кросовер Maserati

11 квітня 2024
0

На український ринок вийшов новий Maserati Grecale. Презентація кросовера відбулася в Києві. Подробиці моделі з'явилися на офіційному сайті українського представництва бренду.

Кросовер Maserati Grecale наразі фактично замінив модель Levante, яка вже не випускається. Проте 4,85-метрове авто компактніше, а основними його конкурентами є Porsche Macan та дорожчі версії BMW X3 і Mercedes GLC. Модель назвали в честь сильного середземноморського вітра грегаля.

Новий Maserati Grecale вирізняється плавними формами, з якими контрастує фірмова «паща» решітки радіатора. Салон оздоблений дорогою шкірою, а на центральній панелі два дисплеї мультимедійної системи поєднуються із класичним годинником. Кросовер просторий і має міский 535-літровий багажник.

Кросовер Maserati Grecale в Україні дебютував у двох модифікаціях з 2,0-літровим турбомотором. 300-сильний варіант GT коштує 71 600 євро, а багатша комплектація Modena з 330-сильним двигуном і розгоном до сотні за 5,3 с - від 88 700 євро.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maserati Ukraine (@maserati_ukraine)

За індивідуальним замовленням поставлятимуть топовий Maserati Grecale Trofeo з 3,0-літровим V6 твін-турбо на 530 к.с. Він здатен розігнатися до сотні за 3,8 с і розвинути 285 км/год. Пізніше з'явиться ще й електричний варіант Folgore.

З часом лінійка Maserati в Україні буде розширена - очікуються купе Maserati GranTurismo та кабріолет GranCabrio. Можна буде замовити й 630-сильний суперкар Maserati MC20.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maserati Ukraine (@maserati_ukraine)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація