Ваше авто може стати першим внеском для кредитування будь-якого авто в мережі

30 березня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Мережа АІС, пропонує всім хто давно хоче швидко та вигідно продати свій старий автомобіль і придбати новий без будь-яких початкових грошових вкладень, трейд-ін та автокредит* на взаємовигідних умовах!

Так скориставшись послугою трейд-ін, в мережі АІС, можна продати свій старий автомобіль, а сума його викупу автоматично зарахується в якості першого внеску за покупку будь-якого вподобаного автомобіля з пробігом в кредит.

На заміну можна підібрати відмінний варіант, компанія пропонує широкий вибір авто з пробігом імпортованих з Кореї таких брендів як: Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson, Hyundai Sonata, Hyundai Grandeur, Hyundai Elantra, Kia Optima (K5), Kia Rio, Kia Sportage. Пропонуються автомобілі 2010-2017 років випуску, як з бензиновими та дизельними двигунами, так і з установкою ГБО. Всі автомобілі обладнані коробкою «автомат».

Також, до покупки пропонуються авто з пробігом імпортовані з США таких моделей як: Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Mazda 6, Mazda CX-5. Пропонуються автомобілі 2011-2016 років випуску, з бензиновими двигунами та коробкою « автомат ».

Крім того до покупки також пропонуються і авто викуплені в Україні: Audi A3, Geely MK, Ford Fiesta, Great Wall Hover, MG 5, Renault Scenic, Renault Duster, Skoda Octavia A7, Skoda Superb, SsangYong Rexton, Hyundai Accent, Hyundai Getz.

Загальний склад один з найбільших в Україні та налічує понад 200 автомобілів з пробігом.

Всі автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Основні переваги автовикупу та обміну автомобіля в АІС:

  • безкоштовна і справедлива оцінка ринкової вартості авто;
  • виплата 100% вартості за викуплений автомобіль відразу на місці;
  • продати, купити або обміняти авто з пробігом можна протягом одного дня;
  • оформлення всіх документів та оперативне усунення всіх непередбачених проблем;
  • клієнт не ризикує бути обманутим непорядним покупцем або перекупником з авторинку.

Варто зазначити, що умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах і подати заявки на отримання кредиту. Купити авто з пробігом можна також і в лізинг.*

Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

Нагадаємо, що при покупці авто з пробігом з Кореї в мережі АІС, кожен клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності - 85 000 гривен.** Так, Клієнт може бути впевнений в придбаному автомобілі з пробігом, не менше ніж в новому, а в разі раптової несправності страхова компанія компенсує вартість ремонтних робіт. **

Більше інформації про пропоновані послуги та автомобілі з пробігом на сайті.

Додаткову інформацію можна отримати на інформаційній лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

Додатково інформуємо, що в разі віднесення областей України до червоного рівня екологічної небезпеки, в торгово-сервісній мережі АІС на території введення червоного рівня, контактний прийом відвідувачів з продажу транспортних засобів припиняється, однак покупці можуть придбати авто дистанційно, сплативши через банківську установу; а технічне обслуговування і ремонт авто проводиться в повному обсязі.

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами